kontroll

Frukost: Knäckesmörgås med skinka och grönt te med mjölk

Lunch: Tacopannbiff, sallad med keso, färsk kolsyrat vatten med päronsmak
färsk ananas och kaffe me mjölk

Mellis: Ett päron en banan och kaffe med mjölk

Middag: Räk och krabbsallad, Potatisgratäng, ungsstekt kött, kantarellsås och herikoverts, Glass med hallon och maränger. Kaffe med mjölk och några chokladbitar

Kvällsmål: Ingenting

Kommentarer
Postat av: Peggy

Hej gumman!

Oj vad du är duktig som ska börja tänka på vad du äter å så. Men jag tycker du är jättefin på dina bilder, så som något hus ska du inte känna dig!!! Jag borde förresten åxå tänka lite på vad jag stoppar i mig mycket choklad just nu. Höll på med Herballife förut (typ mjölkdrinkar) å de är grymt effektiva, men svårt att hålla kvar vikten när man börjar äta igen..Har även varit med i VV, men det var lite för "religiöst" för min smak...Men jag ska ta tag i det åxå, när jag känner mig motiverad. Såg att du kommenterat mina bitska inlägg om herr V. Tack! =) Jag förstår dina åsikter till fullo. Problemet är bara att jag verkligen TRODDE på en framtid tillsammans med honom. Han har så att säga lovat guld & gröna skogar.. Bara hans små barn skulle bli lite större så skulle han lämna henne, du vet allt det klassiska. Å jag, lilla naiva Peggy, svalde betet med hull och hår. Dessutom, på hans profilsida på nätet stod ingenting om hans barn/sambo. Det kom fram efter typ tredje daten. Å då var jag ju redan upp över öronen förälskad. Å han ville ju faktiskt träffa mig, å han var ju såååå gullig...suck Å appropå hennes syster, jag vet att det är löjligt att vilja kontakta henne, men när jag blir arg på honom, så har jag inte så mycket annat att ta till. Det hjälper ju inte att bara skälla på honom... Då, i stundens hetta vill jag att han åxå ska vara ledsen. Och det skulle han ju bli, om hans familj fick reda på vad han pysslar med.. Men jag är ju i grunden en snäll & glad tjej, så det ska nog mycket till innan det trillar in ett mess i hennes mobil.. Men igår var det som sagt nära. Jag hade bokat spa för honom och mig.. Skulle bli supermysigt.. =((( Och han hade verkligen LOVAT mig, annars hade jag ju aldrig bokat & fixat..Men som sagt, blir jätteglad över dina klarsynta kommentarer, vill gärna ha flera!! Min bästa väninna är väldigt trött på allt prat om Herr V, har som sagt träffat honom i 14 månader..så det är skönt att bara skriva av sig rätt ut i etern. Nu ska jag äta lite brunch & dricka te. Läste förresten att typ selleri ska vara jättebra om man är sugen på något och samtidigt vill gå ned i vikt. Själv tycker jag att det är vidrigt, men du kanske gillar det.

Kramiz//P

2008-12-30 @ 10:57:41
URL: http://trasigthjarta.blogg.se/
Postat av: Peggy

Ja, det är väl inga småbarn direkt. Tror att dom är 9 och 5. De två stora är i tonåren. Just för dagen har jag slutat hoppas men givetvis är det svårt att sluta drömma efter allt han lovat och sagt. Dessutom hör han ständigt av sig och var bara 2 veckor sen vi sågs. Självklart vet jag att han är upptagen men samtidigt säger han till mig att han skulle ha lämnat henne för flera år sen om det inte varit för barnen så han kan ju inte vara riktigt lycklig. Jag hade aldrig tillåtit mig att bli så här kär om jag hade vetat att han haft familj från början. Sen har han sagt till mig att de pratat om att separera flera gången. Hur mycket sanning det ligger i det vet dock inte jag. Eftersom han inte verkar vilja släppa taget om mig måste väl jag släppa taget om honom. Men det gör ont i lilla hjärtat och jag är inte riktigt redo än. Men jag försöker. Kram //P

2008-12-30 @ 13:57:34
URL: http://trasigthjarta.blogg.se/
Postat av: Peggy

Klart att en stor del varit sex, speciellt i början när man är nykär. Dessutom är det inte så många gånger jag har haft möjlighet att sova ihop med honom, dvs umgås en längre tid. Men det gick ganska snabbt över till att vi började planera en framtid tillsammans. Särskilt han var väldigt drivande i den frågan. Själv var jag tveksam då det kom fram att han hade fyra barn för jag vill ju ha egna. Han har t ex sagt att jag är kvinnan i hans liv. Han har frågat om jag kan tänka mig att flytta in i det hus som dom bor i nu. Dessutom har han sagt att han skulle vilja att jag blev mamma till hans barn (ett till alltså). Lite förvirrad man kanske. Nu blir snart dina öron utslitna av mitt ältande.

2008-12-30 @ 14:24:54
URL: http://trasigthjarta.blogg.se/
Postat av: Peggy

Nej jag vet, men det är det han själv tror att han är när han håller ihop familjen som han själv säger. Jag tycker faktiskt uppriktigt synd om hans sambo. Själv skulle man ju vilja veta om ens sambo bedrog en i ens eget hem. Samtidigt tycker jag lite synd om mig själv också som blivit vilseledd till en början och sen var det liksom för sent... Jag unnar ju henne någon som tycker om henne helhjärtat.

2008-12-30 @ 14:34:56
URL: http://trasigthjarta.blogg.se/
Postat av: annika

Hej gumman , det kan vi nog ordna (hyra alltså) hi hi .Ha nu ett rigtigt gott nytt år !!! kram :)

2008-12-30 @ 15:18:30
URL: http://momtofour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0