Kräklåda

jag har kommit underfund med att jag bara bloggar när jag är arg, ledsen eller besviken ... Det var längesen nu men igår fick jag fnatt ... orkar inte ens tänka på det mer ... men va fan.

I alla fall

Ikväll ska jag o hjärtat på bio och se Inception av Christopher Nolan med Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page och Cillian Murphy med flera!

Jag återkommer med vad jag tycker om filmen jag har STORA STORA förväntningar på den.



//eVis

Idé sprutan

kan tänkas att folk tror att alla situationer ska lösad av andra än dem själva. Vi lägger över ansvaret på dig så slipper jag funder på om jag kan göra något för att det ska bli bättre?!

Egoister kallar jag de personerna - tröttsamt att alltid få vara den där som ska ta hand om situationer som andra tycker är obehagliga eller rent av smetiga. Men vet ni vad - det är slut på det!

Jag ser definitivt mina egna fel och brister och jag är villig att ändra på dem - men bara om du ändrar på dina fel och brister om än bara uppmärksammar dem till att börja med!

F-ck off untill then!!

//eVis

Haha men va fan haha

För några dagar sen drömde jag att min tidigare väninna L hånade min Lilldotter, vilket kan tilläggas att hon aldrig skulle göra i verkliga livet. Hur som helst i min dröm blev jag rabiat galet arg och kastar en sten stor som min knytnäve rakt på henne, vilket oxå kan tilläggas jag aldrig skulle göra i verkligheten.

Jag berättade igår för hjärtat om min dröm och jag ser hur hans käkar börjar gnaga och frågar varför han verkar sur. Då berättar han att han oxå drömt ett antal gånger om att han fått "sätta L på plats". Han säger oxå då att han tycker hon har varit så orättvis och rent av elak som inte kunnat ge mig en anledning till varför allt blev som det blev. Gulle som blivit lika illa berörd av allt och kanske framför allt för att han såg hur dåligt jag mådde över hela situationen.

Jag tror ändå att många drömmar har sina syften, de är tillför att bearbeta eller förbereda, i detta fall tror jag på förbereda för idag när vi var i Vaxholm och åt middag så gick L med hela sin familj förbi utan att se oss och vet ni vad - jag kände ingenting! Honär pase i mitt liv och jag vet att jag klara mig lika bra om inte bättre utan henne.

Faktiskt ett skönt konstaterande

//eVis

Reflektioner i vardagen

Jag har verkligen inte något superbehov av att vara social?! Det förvånar mig samtidigt som det gör att jag känner mig stark.

Det är superpackat med folk på stranden och vi känner både en och annan. Jag som förut skulle ha gått och hälsar på alla bara för att låta dem veta att jag var där - ligger kvar och bryr mig inte om ifall de ser mig eller inte, otroligt skönt att vara så så så jag vet inte ens vad det heter, oberoende kanske?!

Det roliga i det hela är att jag vet egentligen inte heller vad det är som har gjort att jag ändrats - bara det faktum att jag ställts inför att vara ensam mycket eller det att jag bara blivit äldre. HAha näe det kan inte vara för att jag blivit äldre för jag blir ju bara yngre och yngre eller hur hihi.

//eVis


Mina tatueringar <3

I förr går när jag kom till stranden så kände jag mig lite illa till mods, tycker inte om mig själv rent fysiskt som det är och tänkte fuck it jag ska sola o bada o hare bra.

När jag sen går och ska bada för första gången i år så kände jag mig plötsligen trygg och säker och det var tack vare mina tattueringar - det är dem andra tittar på och beundrar eller rent av bara undrar över...inte hur jag ser ut.

Tatueringarna är min sköld, därför kommer det oxå bli fler... och säkert fler :)



//eVis

RSS 2.0