Manipuleras eller manipulera?

Är det att manipulera någon om man gör / säger saker som man vet kommer få ett speciellt utfall från den personen som står framför en?

Eller är det att leva efter hur andra är bara?

Jag kommer ställas inför många sådana här frågor i framtiden - vill veta om det jag gör är omoraliskt eller helt ok, lever jag efter hur jag vill vara som person när jag gör så här eller faller jag faktiskt i en klyfta av gråzoner mellan moralernas och omoralernas rike. 



//eVis
 

The killer Inside me

Här om dagen såg jag The killer Inside me av Michael Winterbottom med bla Casey Affleck, Kate Hudson och Jessica Alba. Gillar man filmer där man har tänkt mer på kostymer, filmscener, karaktärer och så vidare så är detta en film för er. Jag gillade den så där ... inte dålig och inte bra heller men en tankenöt och det gillar jag ju.







//eVis

....

tack för käftsmällen ...


Unthinkable

I helgen vart det Unthinkable av Gregor Jordan, med bland annat Samuel L Jackson, Michael Sheen, Carrie-Ann Moss och Martin Donovan. WOW mer verkligt drama och thriller får man nog leta efter i dessa dagar!!! här ställs känsliga frågor verkligen på sin spets - vilka är dessa människor som kommer och tar dessa beslut... finns dem även i putte landet Sverige? Man blir nästan svettig av frågor som börjar rulla runt i huvudet ...

KLART VÄRD ATT SE!!!

Usch!





//eVis

Helgens invigningar

 

I helgen har jag varit på två invigningar dels var det vår gamla hemma arena som fått konstgräs "äntligen" och så passa de på att göra ett namnbyte på samma gång.... tufft

 



Sen var det invigning av Åva Blackpark - men vi kom för tidigit så vi var där när dem värmde upp och liksom riggade inför allt, men vi fick se lite roliga trix ändå. Senare vart det tävling och massor av folk.



Sen vart det även Stadslagsträning för Stordottern och internmatch som vi var och tittade på på Östermalms IP, tyvärr så var det ju DIF match samtidigt så vi stötte på en j-la massa kaminer *usch*



// eVis


Jobbresa

är alltid lite roligt - men jag vet inte, känns som om denna blir jobbigare än vad jag tänkt. Vi kommer få åka runt som jehun och jag hittar då inte. men men det mesta brukar lösa sig.

Planet lyfter ca 17:30 och vi är framme två timmar senare ungefär - då ska vi sen åka bil i en timme och sen är vi framme o kan checka in, förhoppningsvis så kan jag ta mig en skön promenad då. Måste kolla med personalen på hotellet om det är safe att gå ut i området vid den tiden bara - annars får jag släpa med mig mina resekamrater.

kommer i allafall bli cool att kolla in endomondo.com och se hur promenaden blir där ;) haha hoppas det fungerar ...

Älskar endomondo.com - det peppar mig stenhårt att köra ett extra varv då o då ...

Har fått tips på att köpa choklad, prova pommesen och ölen - men i övrigt vet jag inte vad jag ska hitta på för mer roligt. Tänkte införskaffa mig en ny perfym i alla fall

//eVis


Helgens filmer!!!

Det blev två filmer i helgen - bägge e sånna filmer som jag egentligen inte velat se alls, men vad gör man inte för sin familj <3

Först ut var Robin Hood av Ridley Scott med Russel Crowe, Cate Blanchett, Max von Sydow och Kevin Durand med fler den var definitivt den bästa Robin Hood filmen jag sett och inte alls som jag trodde lik dem andra. Denna var berättelsen om hur Robin Hood blev just Robin Hood... vilket skiljer sig från de övriga filmerna som handlar om vad Robin Hood har gjort. Klart värd att se men man kan vänta tills den kommer på DVD inga supereffekter som kräver sin salong






Efter det vart det kalkon - total kalkon!! Jag brukar inte gilla satir filmer och nu har jag fått bevisat igen att jag inte gör det.

Vi såg Vampires Suck av Jason Friedberg och Aaron Seltzer med okända skådisar för mig som Jenn Proske, Matt Lanter och Chris Riggi. Otroligt dåligt upplägg, filmen är exakt identiskt i handling, bara lama försök till att göra det till komedi istället ... sämsta jag sett på länge.






//eVis

The Expandables

Igår tittade vi på The Expandables av Sylvester Stalone med bland annat honom själv, Dolph Lundgren, Jet Li, Jason Statham, Bruce Willis, Eric Roberts och sen även UFC fightarna Randy Coutoure och Steve Austin. 

Öhm egentligen så behöver man bara titta på listan av skådespelare så förstår man att detta är nästintill en kalkon...det känns inte ens som om man har lagt ner tid på tekniken, effekterna eller ens ljudet. Skådespelarna är inte de bästa och replikutbytet är nästintill skrämmande dåligt. Mest besviken är jag faktiskt på Doffe - han kan inte vara stolt över sin insats.




//eVis

RSS 2.0