Ensamhet

Du vet hur det är att sitta i ett rum med en person som du känner men har inget att säga - det blir pinsamt och jobbigt rent av stressigt.

När du kan njuta av tystnaden tillsammans med en annan person då har man nåt en inre frid, en inre säkerhet som säger dig att du inte behöver babbla på om allt omöjligt löjligt bara för att hålla låda.

Att sen dessutom vara ensam och kunna bara vara - inte behöva göra något för att sysselsätta dig själv - då har du definitvt kommit till insikt med dig själv och blivit säker på dig själv.

Jag satt just och tänkte på hur tråkigt det var att vara ensam, att bägge döttrarna är borta och gör sitt, hjärtat är på jobbet och gör sitt. Då jag även fick insikt med att jag faktiskt kan välja att göra vad jag vill och väljer att vara ensam, sitta och slappna av och bara njuta av att vara just ensam. Det har tagit mig tid - men jag är där nu.

Jag gör det jag vill när jag vill och under de förutsättningar jag väljer :) för det innebär det inte att jag har tappat ömkan och medlidande tvärtom  - det ger mig större utrymme till eftertanke och medkänsla.

//eVis

gaaa jag överlevde

Har försökt att boka våran spa-golf-semester åt oss, bror me sambo, mor o far. Det var då inte det lättaste jag gjort, men nu tror jag det är klart.

Åkte hem till familjen E som direkt bjöd på champange :) kl 13 - jaja det är både fredag och semester fortfarande så det fick gå, blev två glas vin och en lite drink oxå. Nu har jag fått i mig lite mat och hjärtat sover. Lilldottern är hos en kompis som hon kommer att sova över hos och detsamma gäller stordottern - så jag blir solo efter 20 ikväll ...

Får se vad jag hittar på

//eVis

Ännu starkare idag :D

Åkte till Vikingabyn på Storholmen - Norrtälje med tjejerna idag, vi hade mys med C som visade oss runt. C har varit i Vikingabyn i en vecka och bott och levt som de gjorde under vikingatiden.

Här kommer lite bilder














 
//eVis 

Idag är jag stark :)

Var på Fjärillsshuset tillsammans med lilldottern och hjärtat - det var otroligt varmt inne hos fjärillarna men helt klart värt varje svettdroppe. De är så vackra och man förstår verkligen hur mycket skönhet det kan komma från en puppa när man är där.



De har även en stor akvariepöl full med japanska karpar - stora och små i alla olika färgkombinationer. Både hjärtat och lilldottern hade händerna nere i pölen hela tiden för att känna på fiskarna, jag är lite för feg för det och gillar inte de slemmiga mjuka kropparna som fiskar har.



Efter Fjärillshuset åkte vi till familjen E för att se om lillgrabben ville följa med till Vaxholm o ta en glass - men han skulle hänga me storkillarna och spela fotboll på Tibble. Stordottern och H ska på bio så det innebär att jag och lilldottern får njuta av hemlagad pizza själva och hjärtat får ta det som blir över när han vaknar.

//eVis

Mammoth

Tittade på Mammoth, av Lukas Moodysson med Gael García Bernal och Marife Necesito. Det är en tung film med många levnadsöden som man får begrunda - inget man sätter sig och tittar på när man vill bli glad direkt.

Imponerad över fimlen och glad över att jag sett den - HELT klart värd att se :)



//eVis


Supervanlig tisdag på semestern ...

Vi var till lite olika möbelbutiker för att se ut matsalsstolar som vi vill köpa - hittade en del på Mio men vi ska nog leta vidare. Här är några av dem vi tittade på ... den som är ensam var klar favorit - dock 1490 kr /st så jag vet inte riktigt ...kanske kan hitta nåt mer prisvärt någon annanstans...



Har varit och fixat naglarna igen och det är ju en fröjd att återigen känna sig "hel" .... vart med mörktbrunt glitter istället för fransk manikyr, kände mig höstig och vintrig när jag var där - har väl med det otroligt roliga och vackra vädret att göra kanske *ironisk*

Nu är jag helt slut och vill bara sova - men jag tror inte att det är någon som kommer att godkänna det så här före klockan åtta på kvällen :( men jag tänker då inte göra nåt mer idag ...

Hare gott

//eVis

Kista Centrum

är så grymt bra tycker jag !! Det finns massor av bra butiker - lite udda och så klart det vanliga som Gina, H&M och JC. Direkt när vi kom in på BikBok i Kista så hittade stordottern de byxor hon ville ha och så var det klart - så skönt!!

Gick runt lite och hitta lite smått och gott åt både lilldottern och stordottern, sen åt vi lunch och bara hade det bra.

Jag har varit och hämtat de tapeter som vi ska ha i hallen - de hade kommit från England och låg bara o väntade på att vi skulle hämta dem ... det närmar sig ett slut. Tydligen så tycker både hjärtat och min pappa även kallad Byggare Bob att vi ska lägga om golvet innan vi tapetserar sååå då är det bara att köpa golvet och få det lagt sen kommer tapeten upp ... määä åååh så lång tid det ska ta då!! O_o

Snart ska hjärtat åka och jobba för första gången på fem veckor - tycker lite synd om han faktiskt. Stordottern är ute med kompisar och lilldottern njuter av sitt "nya" rum efter att vi köpt en loftsäng till henne - blir ju så mycket mer golvyta direkt.

Själv ska jag nog njuta av lite glass och en film senare och bara ta det lungt.

//eVis

Söndag :)

Idag är sista dagen för hjärtats semester ... vädret är som det har varit hitintills under de två veckor som jag har haft semester, molning och blåsigt, ingen risk/chans för badstranden i alla fall :(

Igår var vi och åt middag med mina föräldrar, har inte träffat dem på hela semestern kändes det som men nu var det dags. Som alltid god mat och mycket mysigt prat - lilldottern var inte med denna gång då hon var med en kompis som hon dessutom sovit över hos. Nu när jag ringde för att fråga när vi ska hämta henne så säger hon 22 ikväll haha, okej !! Så skönt när hon är med O för de kommer så bra överens och gillar varandra. Vi kom ju även fram till att lilldottern och C kommer väldigt bra överens och fungerar superbra ihop, nu har vi inte setts på ett tag då vi varit borta men jag tänkte kanske råda bot på det på tisdag.  Jag ska till Wirge och fixa mina naglar igen och jag läääängtar - har varit jättejobbigt att inte ha dem som jag blivit så van vid så det ska bli skönt att bli fin och "hel" igen.

Nu ska jag och stordottern åka till Täby C för att shoppa lite - jag har gjort mina räkningar och jag vart glatt överraskad kan jag säga :) så nu ska hon  få ett par byxor som hon har tjatat och längtat efter länge ... Sen blir det middag hos hjärtats brorson med sambo ... *mys*

//eVis

Skön dag me mycket gjort

Vaknade sent och bara softade - stordottern gjorde frukost och sen plockade vi undan eftersom städarna skulle komma. Vi bestämde oss för att åka till IKEA under tiden de var hemma hos oss och bara gå runt lite och kolla. Waili kom ensam så nu vart det 3 timmar istället för 1½ som vi var tvungna att vara borta.

Snurrade runt o hittade massa småkrams på IKEA som vi sen åkte hem för att fixa. Vi har skaffat en withebord som vi skriver upp vad som händer i veckorna för lilldottern, tror det kan vara bra för henne. En ram till stordotterns lagfoto som de tog på Gothia. En ny kastrull till hjärtat *retas* och en ballongvisp till lilldottern som ville ha en när hon ska baka o ha sig :)

Nu tittar lilldottern på film på sin DVD som vi kopplat in på hennes tv *äntligen* och alla andra sitter framför tvn o bara slappar igen, så vi har med andra ord en grymt avkopplande semester.

I morron ska vi åka till ett par kompisars landställe vid Furusund, grilla, dricka vin och stanna över natten.

//eVis

Totalkaos idag

Hela dagen har gått åt att lilldottern har skrikit, varit oförskämd och allmänt störig - slutade med att nu sitter jag och lilldottern hemma och de andra har åkt till Kista för att gå på bio.

Jag får hela skulden av hjärtat för att jag står fast vid vad jag sagt hela dagen varje gång det blivit kontroverser - istället för att bara lämna tomma hot.

*suck*

//eVis

Måndagmorgon

Idag är nog vad jag skulle säga min första semesterdag. Visst jag har haft en vecka men  det var tillsammans med 31 st 13åringa tjejer på världens störtsta fotbollstunering!!! Vi har haft superroligt och det har gått förvånandesvärt bra.

Idag började jag med en rask promenad på 40 min och när jag kom hem var frukosten färdigdukad, sitter och äter mina smörgåsar och dricker mitt te samtidigt som jag skriver och snart ska jag äta en tallrik med yoghurt och müsli.

Ska måla när jag har ätit klart, första varvet över easy covern och sen får vi se vad som händer. Har köpt biljetter till Harry Potter filmen som jag tänkte vi skulle se ikväll.

//eVis

Long time no see

Har inte haft tid eller lust att skriva nåt men om ni vill följa vad jag gör så kan ni gå in o kolla på www.gothia2009taby.blogspot.com //eVis

Morgonpromenaden

Har ju tänkt att jag skulle pressa min fot så mycket jag bara vågar just nu och hur gör man det på bästa sätt - powerwalking! Så nu har jag tagit en promenad på 40 min (var vad jag våga mig på) och det var skönt men nu efteråt så känner jag foten på ett sätt som jag inte riktigt gillar.

Tar det lugnt tills åtminstone tisdag nu och ser om jag inte kan prova mig på att gå igen då!

Nu ska jag packa allt inför Göteborgs resan och vår vecka på Gothia Cup ... kommer bli galet roligt.

//eVis

Senaste boken !!

"I Tensta och Djursholm kinpussar vi varandra" av Pontus Herin, boken hela Sveriges befolkning BORDE läsa :)

Jag tror att många lever med omedvetna fördomar, mig själv inräknad, om både oss själva och invandrare av både första andra och tredje generationen. Många av fördomarna ställs på sin spets i Pontus bok, och många av mina egna omedvetna fördomar kommer upp i dagens ljus tack vare boken.

Min svärfar och jag kommer sällan överens om dessa frågor, vi kan till och med bli smått irreterade på varandra. Men faktum är att jag måste förstå och erkänna, hur lite jag själv vill, att fördommar, oavsett vem dem är eller vad det gäller, är lika illa.

Att tycka mig vilja, våga och ha varit i miljonprogrammens centrum gör ju inte mig till en bättre människa. Kanske jag sett områdena med mina egna ögon men för det har jag ingen rätt att hävda mig vara fördomsfri, bara för den sakens skull.

Många tankar och funderingar som ställs på sin spets - bra bok med andra ord



//eVis

Gårdagens träning

Jag hade bestämt mig, att jag skulle försöka gå så länge det gick. Har ju haft en förbannad hälsporre som bråkat i min högra fot och nu har jag inte känt av den på länge, jag har lyckats att gå i 10-15 min som uppvärmning, sen har jag inte vågat mer för att inte behöva börja om igen med samma smärta som tidigare.

Men nu var det dags att sätta foten på test - 1h och 10 min vart det :) på gångbandet i både uppför och vanligt platt. Så himla skönt. Svetten rann längs kroppen eftersom det är så grymt varmt inne i gymmet - ventilationen är avstängd då det var dammbrand för ett tag sedan. De håller på och renoverar matsalen på jobbet och allt hänger liksom ihop tydligen *suck*...

Körde 30 min styrka efter och det var grymt skönt, nu blir det inte så mycket mer på tre veckor för jag jobbar sista dagen innnan semester börjar wiiiie!!! Men jag kommer att ta med mig kläder för att kunna vara ute och gå istället, nu är jag ju igång ingen :)

Vart så där segt skönt trött efter träningen så jag åkte hem till hjärtat som var helt ensam, lilldottern skulle sova hos en kompis och stordottern hade bara kommit hel lämnat tvätten och sen stuckit iväg på bio i Kista :)

Hjärtat hade tvättat och hängt stordotterns kläder redan så jag behövde bara göra mig lite middag och sen slänga mig i sängen för att se på en film - kommer inte ens ihåg vad det var för film för jag tänkte direkt vilken B film och somnade. Säkert superroligt för hjärtat men vad göra *sorry*

//eVis

Grillning i sommarkylan

vi hade bestämt för ett par dagar sedan att vi skulle grilla, tog ut fläskfile ur frysen och nu har den legat där två dagar eftersom vädret har varit som det har.

Så igår vart det bestämt att jag och lilldottern skulle fixa allt inför grillningen så skulle hjärtat sticka iväg på träning under tiden och när han kom tillbaka så skulle vi bara äta. Jag suger på att få igång grillen så allt utom det gjorde jag och lilldottern. Vi bakade matmuffins och chokladmuffins till efterrätt :)

men shit va kallt det var nere på gården, inte en solstrimla ville visa sig och det blåste lite lätt men kalla vindar *usch*

Vi tog kaffe o muffins till efterrätt hemma i köket

//eVis


Lunchträning onsdag

Körde lite överkropp och tog lite tyngre vikter än vad jag brukar så imorgon kan jag väl inte röra mig alls. Är såååå trött på att inte kunna köra min konditionsträning och bara kunna göra styrketräning, har säkert gått upp varenda kg som jag lyckades gå ner bara tack vara det (och massa småätande) men snart ska det bli ändring på det!!!

Konstigt väder det är idag - i morse var det sol sen kom världens skyfall vid lunch och nu är det sol igen o_O jag bara hoppas att det är uppehåll när vi är i Göteborg.

//eVis


Tisdag

Runt tretiden kom lilldottern till mitt jobb, det har blivit lite av ett äventyr för henna att fixa att åka till mitt jobb själv. Hon måste ju trots allt åka buss och tunnelbana för att ta sig hit, nu vet jag ju att hon fixar det och blir hon lite osäker så ringer hon direkt. Blir till att köpa busskort till henne i höst så hon kan ta sig till sina träningar själv kanske :)

Hur som vi åker hem sen och alla är håglösa och rastlösa på samma gång så vi bestämmer oss för att åka till Kista C för att gå på bio (vårat andra hem snart ) det blir The Proposal av Anne Fletcher med Sandra Bullock och Ryan Reynolds. Jag trodde ärligt talat att jag skulle kissa på mig ett tag när jag skrattade, den är så fantastiskt uppbyggd hela historien så det blir som en enda stor förlösning vid visa delar av filmen. Helt klart värd att se men man kan vänta tills den kommer på dvd.



Åt på Food Corner och längtade ändå hem till sängen, först åkte vi förbi Coop och köpte Easy Cover och lim för att hjärtat och pappa ska kunna fixa vidare med hallen som idag :) wiiiie

Hemma hällde hjärtat upp ett vin som jag inte klarade av att dricka upp, var alldeles för stark smak och passade inte mig i smaken alls. Kopplade upp Änglar och Demoner av Ron Howard med Tom Hanks och Ewan McGregor. Jag i min enfald trodde att den skulle vara en efterföljare till DaVinci Koden men det tyckte jag inte att det var... hjärtat som inte sett DaVinci Koden blev ju glatt överraskad då han faktiskt kunde hänga med riktigt bra i handligen trots allt. Nja inte min typ av film och för mycket Halleluja ... man kan vänta tills den kommer på dvd



//eVis

åååå det pirrar - jag längtar och är sååå ivrig !!

för att jag ser ju hur snyggt det kommer att bli i hallen när det är klart alltihop. Igår blev hjärtat lite sur på mig och åkte till sin kompis en par timmar för jag bara tjatar och studsar på att vi ska göra nåt så det blir klart igår helst :) förlåt för att jag är så ivrig och tack för att du säger det rakt ut till mig så vi kan reda ut den spända känslan som blir när en ska vara hänsynsfull och hålla igen.

Undertiden som hjärtat var iväg så spacklade lilldottern en liten del av en vägg och jag tog spotlightslådan och spacklade den - det kommer nog får stå och torka tills i morgon för det vart ganska tjockt på vissa ställen och sen får vi slipa och sen kan vi måla taket, färgen har jag redan!

Stockholmsvit!! 

Ska leta efter en ny snygg lampa för att ha på den del av taket där inte spotlight lådan är ... annars blir det för mörkt tror jag!

Lipstick Jungel har börjat igen och det med besked - älskar Nico!! Hon är så skön...





//eVis

Framstegen i hallen





//eVis

Byggare Bob

Idag ska hjärtat och min pappa vara Byggare Bob hemma hos oss, de ska äntligen börja fixa klart vår hall... tror att de ska börja med taket idag och sätta upp som jag förstått det en "låda" med spotlights i som ska täcka där den fasta garderoben stod innan :)

Sen ska det spacklas vägg, tapetseras med easy cover och sedan med vår fina fina tapet som vi beställt ....målas vitt på övriga väggar och sen läggas ny matta .... 

Vår fina tapet som vi har beställt


wiiiie jag längtar tills det är klart ... hoppas på att kunna hjälpa till lite även fast jag jobbar - de får ge mig uppgifter som jag kan göra när jag kommer hem.

//eVis


Helgen

Fredag!

Vi fick skjuts in till Vaxholm av svärfar som även skulle ta hand om våra fina tjejer under natten, eftersom vi skulle träffa S och J i Vaxholm för att avnjuta en middag och kanske festa till lite - vi hade så himla mysigt. Kom dit i lagom tid för att inte behöva vänta alldeles för länge på ett bord, vi hann alla ta en varsin öl innan maten. Maten är som alltid riktigt bra på Kabyssen och vi fann det gemsamma samtalsämnet ganska snabbt - familj och fotboll :) Vet inte hur det kommer sig men av någon anledning så blir det oftast så med oss. J spelar själv i Herr Alaget för Vaxholm och då är det klart det som är intressant. Vi blev bägge GLATT överraskade över att få lära känna J som visar sig vara en supermysig familjekille och vi är glada över att S har släppt in honom till sig.

S bodde mer eller mindre hos oss under en period i då hon kände sig ensam och lite vilsen, hon har blivit som en syster för mig och vi har rest tillsammans utan några som helst kontroverser - vilket är en bedrift. Super härligt att få umgås igen efter så lång tid - vi har försökt få till något bra tillfälle sedan i julas men nu äntligen kunde alla fyra samtidigt!!

Lördag!

Vi tappade bort lilldottern till en kompis över natten och så det var bara jag, hjärtat och stordottern hemma. Stordottern packade och fixade inför både hennes resa till Sala och Gothia cup, eftersom hon nu är borta i Sala i en hel vecka och kommer inte hem förrän dagen innan vi åker till Gothia Cup. Vi tvättade och fixade, handla lite mat och lakan till luftmadrasserna som vi ska sova på i Göteborg. ÅKte vi alla till Wasabi i Näsby Park och åt en god lunch/middag där alla fyra - runt hörnet där bor lilldotterns en kompis som hon ringde och sen var hon borta :)

Hem och softa på soffan och jag kände att hela dagen skulle försvinna om vi fortsatte så här - frågade stordottern om vi skulle åka och träna istället och det gjorde vi! Vi packade varsin väska och stack till mitt jobb för att köra ett träningspass, vi var dessvärre inte ensamma men det var skönt att komma iväg och köra lite och få igång kroppen igen.

Söndag!

Nu ska röjas förråd IGEN! Vet inte vad det beror på eller hur det går till men varje gång jag säger att jag ska röja förrådet så kastar jag massor med saker - vart kommer det ifrån, vem fyller på det?! Meningen var att jag skulle fixa förrådet i källaren oxå men den dörren var trasig så man kom inte ens in i cykelförrådet - synd för det gick med en faslig fart igår. Vi röjde även hjärtats garderob och han gav kläder till Myrorna, en hel stor svart sopsäck!!

Sen kom svärisarna och åt middag med oss - vi bjöd dem på Tacos (svärmor vill alltid ha det hos oss?!) och jordgubbar med vispad grädde till efterrätt. Vi följde dem till tåget när dem skulle åka hem och fick oss en promenad på samma gång.

En bra helg!

//eVis

Surfa Lugnt !

Äntligen så kommer det på papper !!! Något som jag personligen har tjatat om och försökt få föräldrar i min omgivning att förstå och greppa....tidigare har jag skrivit om det här och har även varit med om att barnen mina har fått massa skit via nätet vare sig det är från sina polare eller via olika sökmotorer.

Det värsta är ju när det visar sig att föräldrar inte bryr sig och inte tror att någonting kan hända varesig dem själva eller sina barn.

Nu finns det alltså till och med statligt stöd för detta till en förening som heter Surfa Lugnt dem ska få upp ögonen och kunskapen på alla som vill och behöver få veta vad som egentligen händer bakom internet.

BRAVO !!

//eVis

Igår

tränade jag på lunchen och tog lite tyngre vikter - det är sååå varmt på gymmet och det gör ju att man mycket lättare blir svettig :) Jag gillar att bli svettig då jag tränar så mig gör det absolut ingenting... Körde överkropp (armar och mage) idag igen, jag känner inte för att ha träningsvärk i benen just nu - orkar bara inte med det. Men tänkte till hösten ska jag börja koncentrera mig ordentligt på benträningen.

När jag kom hem hade hjärtat planerat thaisoppa till middag - jippie - det är ju såååå gott, speciellt när han gör den! Kyckling, citrongräs och körsbärstomater... me like alot

Sen dog jag tror jag - tappade all ork och lust men klockan var ju inte mer än halv sex på eftermiddagen så jag ringde till A och T och fråga ifall de ville hänga med till Vaxholm o fika, de ville dem, så lilldottern ringde sin vän M o fråga om hon ville följa med och hon både ville och fick :O så iväg vi åkte ...

Supermysigt - träffade lillprinsens fd flickvän som jobbar på ett av ställen iår, supergullig tjej som lilldottern bara avgudade så det var ett kärt återseende. Sen satt vi o snacka medans lilldottern o hennes kompis hade det kul ihop själva, vi blev lite sena men jag tror det gick bra ändå.

Kram
//eVis


KAN INTE LÄGGA UPP BILDER

SÅ NI FÅR STÅ UT MED BILDLÖST ETT TAG TILL - SKA FÖRSÖKA FIXA HEMIFRÅN IKVÄLL IFALL HJÄRTAT HAR FÅTT IGÅNG ROUTERN IGEN...

//eVis


Transformers: Revenge of the Fallen

Så ängtligen igår såg vi Transformers: Revenge of the Fallen av Michael Bay, med bla Shia LaBeouf, Megan Fox och Josh Dumel hottingar alla tre :) Det jag gillar mest med filmen och även föregångaren är att det är så mycket humor i dem trots att det ändå finns allvar - älskar "Sams" mamma i denna oxå ;) haha

Filmen är helt klart värd att se - tekniken och ljudet är så grymt att det vibrerar i stolen när du ser den - skall helt klart ses på bio!!



//eVis

Känsla av frihet

Även om jag inte stack in till stan som jag hade "planerat" i måndags när jag fick ett supertillfälle att göra det jag ville utan att ha något som "drog" i mig hemma, så känns det som att jag kommer att kunna leva på det länge att jag ville göra det jag ville göra ... haha

hahaha

jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att andra ska förstå - jag ville göra något bara jag för min skull och helst med sällskap - jag är ju trots allt väldigt sällskaplig av mig.

Nu var det ingen som kunde sällskapa med mig och då bestämde jag mig för att åka hem. När planerna ändrades så hade jag ändå nya planer - jag skulle hem och äta paj som finns i frysen, skära lite grönsaker till och så skulle jag gjort mig en tårta och smaska på när de andra kom hem.

Men så vart det inte heller HAHAHA ett roligare mer fartfyllt äventyr kom på förslag och det skulle även innebära gott sällskap så så vart det istället ...

Nästa utmaning till mig själv är att när ett tillfälle som det kommer igen så ska jag åka in till stan själv och njuta av en latte och läsa lite bok - se på folk och bara ha det bra med mig själv.

Beslutet är taget och nu är bara handligen kvar.

//eVis

Grillning & Bad

Efter jobbet åkte vi direkt ut till storebror och familj, grabbarna och pappa skulle spela golf så vi kvinns och barn fick lugn och ro hemma istället :). S och jag fixade lite me maten och sen åkte jag till tågstationen och hämtade mor, sen var det äta som gällde - två timmar senare än vad jag och lilldottern är van vid så vi var superhungriga.



Stordottern hade vi lämnat hemma med en kompis hon ville inte åka med denna gång och det är bara acceptera att hon börjar bli större och inte gillar allt vi gör.

Efter middagen packade vi in alla barnen i bagageluckan och åkte till badet och doppade oss - alla utom mor. Det var långgrund väääldigt långgrundt så tillslut så satte jag mig bara ner och doppade mig, orkade inte gå längre helt enkelt.

Sen kom hjärtat, bror och far hem till bror och de var vrålhungriga - så på med mer kött på grillen så att dem oxå får nåt i magen. Kaffe och bulle sen hemfärd - tack för en härlig kväll och go mat.

På väg hem ringer så stordottern och frågar vart vi är - hon är i Djursholm någonstans med H och två killkompisar, vi säger åt dem att åka hemåt nu eftersom dem ska sova hos oss. Efter en halvtimme när vi är hemma så ringer hjärtat igen och då först säger stordottern att de har gått från NäsbyPark och har inga busskort med sig, är dyngsura för att de har badat med kläder (H ofrivilligt) och att de har förmodligen gått vilse - hahaha. Hjärtat säger åt dem att stanna där de är och kolla in vägskyltarna och slår in adressen på gpsn och åker för att hämta dem.  *suck*

Lilldottern och jag går o lägger oss så länge ... är helt slut ...

Men sova ska man tydligen inte få göra här hemma för då har stördogrannen i huset bredvid fest i natt och det går verkligen inte att sova - de skriker, de spelar musik och det låter som om de stod nedanför vårat sovrumsfönster ... jaha tittar på klockan sista gången vid 03:30 .... *trött*

Vaknar så av ett sms och där står att en vän till mig hennes mormor har gått bort och att hon inte kommer hem på ett tag ... undrar om hon behöver hjälp med nåt och ber henne höra av sig i så fall :(

Nu ska jag jobba lite sen på lunchdejt me Tant T rapporterar ...

Kram

//eVis

RSS 2.0