Nytt år! Nya tider ... Ny blogg?!

Nja men jag vet inte om jag ens kommer att fortsätta - troligen blir det så men det blir nog inte här. Jag vill börja om helt och hållet efter nya året har börjat och den som vill läsa min nya blogg (om jag skaffar någon) får helt enkelt maila mig här [email protected] så skickar jag över den nya adressen på mailen (om jag skaffar någon) har ju inte ens bestämt mig för om jag ska fortsätta eller inte ...

Uppdatering: Nu finns ny adress - men eftersom det är en nystart så får den som vill läsa be om lov, iskallt utvalda får tillgång eller inte.

Hare bäst och lev väl

all kärlek
//eVis

GOD JUL



//eVis

Unstoppable

Unstoppalbe av Tony Scott med bla grymma Denzel Washington, hetingen Chris Pine och fler mindra kända. En film som är inspirerad av verkliga händelser som gör det hela så mycket bättre  den handlar om tåg - så gillar man tåg ... :) Skämt o sido, filmen är tekniskt välgjord, fotografiskt enkel eftersom allt i princip sker på ett tåglok. Spännande och lite härligt äventyrlig på ett äkta sätt.

Klart värd att se - om man vill även på bio ...





//eVis

Utmaningen blev för jobbig

pallar inte - orkar inte - vill inte - ger upp!!

//eVis

Usch

Varannan kanske vartredje gång du tilltalar mig så är det på ett otrevligt sätt eller med något okvädesord inblandat om inte direkt i mitt ansikte så bakom min rygg när du inte tror jag hör, men jag ser på andra omkring oss att du igen sa nåt som du inte borde sagt. Och trots det så är det jag som lägger om ditt sår, när det slår mig att det är så blir jag knäpp. Hur kan du, med vilken rätt?!

Umaning - Dag 17 Mitt favoritminne

Mitt absoluta favoritminne det är när jag var ca 4-5 år och vi firade midsommar med mammas kusin och hennes familj på det sommarställe som det hyrde - jag minns inte vart det var men stället var fantastiskt. Ett stort hus med en ännu större trappa tupp till huset.

På den trappan satt jag med en "gårdsgubbe" som kallades Nisse klockan 04:30 på morgonen och babblade om sjöns alla saker tills min pappa kom ut och undra vad vi höll på med lite småleendes.

Senare dansade vi på vindslogen och jag satt på Lucianos axlar och trots att Luciano är så kort så slog jag huvudet i balkarna ... mindre glad vart jag av det ...

Men sååå mysigt det var där

//eVis

Utmaning - Dag 16 Min första kyss

OJOJOJOJ

Han hade tandställning och jag hade oxå, men som tur var kunde man ta ut min (lösgom) för jag var livrädd för att vi skulle fastna i varandras tandställningar ... Men vi var ensamma vid en stor ek i dungen mellan våra hus, vi gick i parallelklasserna i skolan och han var snäll ...

Vi kom fram till att vi var bara kompisar efter kyssen

//eVis

Utmaning Dag 15 - Mina drömmar

Vart ska jag börja

Jag vill önska alla dem som jag håller som nära och kära friska och lyckliga i alla sina dagar.

Att mina barn ska få göra det dem vill och kanske till och med kunna leva på det, att de ska få uppleva äkta kärlek och lycka för att förstå hur sann kärleken är när den är äkta och lycklig. Jag vill att mina barn ska få utvecklas till självständiga starka och underbara kvinnor som tar för sig av livet utan att skämmas!

åt mig själv drömmer jag om lycka hälsa och frihet

//eVis

Utmaning Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?

N E J !! inte igen ...



Sjal H&M 39:-
Vitt linne H&M Organic cotton 79:-
Jeans Lindex 199:-
Grån långkofta H&M 199:-
Senapsgult läderbälte Stadsmissionen 40:-
Stövlar Bianco 1 200:-

//eVis


Kanal5

Visst att många tevekanaler har sjuka program och det är många som rider på den era som är kring sensationsteve - till och med SvT1 som har sjunkit ner på reklamkanalernas nivå och sänder "Ung och Bortskämd"

Men nu är botten nåd - för i helvete kanal5 om ni sänder det program som det debatteras om i media nu - då har ni tappat en tittare i mig i alla fall...

Fy fan säger jag bara - blir så upprörd, leka med barns psyke hur lågt kan man sjunka!!



//eVis

Utmaning - Dag 13 Den här veckan

Men usch måste jag minnas allt ^^ Den här veckan har varit produktiv men stressande eftersom jag var hemma torsdag och fredag förra veckan.

På onsdagen den 1 december gick mitt efternamnsbyte igenom på jobbet så det har ju satt lite snurr på mycket i mitt huvud och på jobbet - men otroligt kul!

Torsdag vart det middag med jobbet efter slutstädning i systemen inför bokslut - mysigt mer lite fnitter och god mat.

Ikväll fredag kommer söstra mi S hem till oss och ska äta lite god mat och kanske stannar över natten, sen tidigt lördagmorgon kommer familjen och hjälper oss med det sista på lägenheten och då får jag även träffa mina smågrodor och njuta av deras sällskap.

Söndag är det tvätta som gäller ... bokat tid i tvättstugan och ska tömma alla korgar i hela lägenheten

//eVis

Utmaning - Dag 12 I min handväska

Det är galet - galet mycket saker i min väska. Jag är förberedd på det mesta, jag har en liten necessär med plåster, värktabletter, sårtvätt mm. Sen har jag en annan necessär med nagelfil, nagelolja o lite annat tjafs.. jag har hemnycklar till mig själv, till mamma och pappa, till bilen och till landet. Jag har solglasögon i ett stort fodral, jag har kamera, jag har handsprit, jag har nässpray, säkert fyra olika läppbalsam, jag har headset till jobbmobilen, jag har en stor plånbok och jag har massor med fler saker som jag inte törs och orkar räkna upp

Som ni förstår så har jag en galet stor handväska ... vilket gör att jag ALDRIG hör mina mobiler när de ringer ... eller så hinner jag inte svara för jag hittar dem inte ^^

//eVis

Bröderna Karlsson

hahaha haha vill ni skratta helt kravlöst och bara se på en otroligt töntigt rolig film - pinsamheter och hyfsat bra skådespeleri så titta på Bröderna Karlsson av Kjell Sundvall med bla Björn Bentgtsson och Tova Novotny mfl det är en skildring av livets komplicerade möten och situationer för två helt olika individer, men som råkar vara tvillingbröder.






//eVis

Vissa saker blir så mycket enklare

Om en person agerar så otroligt illa så illa att man tillslut inte gillar personen längre på grund utav sitt sätt att agera - då blir ju att inte träffas och inte bry om den personen så mycket enklare?!

Eller?

Är det så att vissa personer tycker sig besitta rätten att trampa på folk utan att behöva se över sitt eget betende över huvudtaget? Deras skuld till hur saker och ting faktiskt blir är inte relevant?!

Eller?

Står det skrivet någonstans där jag missat att läsa att man kan bete sig som skit och hoppas guld tillbaka? Vart i ligger logiken?

Karma säger jag bara KARMA

"What goes around comes around"




//eVis

Namn

Idag har mitt efternamnsbyte gått igenom på jobbet - jag har även skickat in papprena till Skatteverket för att få det ändrat "på riktigt" oxå. Så nu blir det nytt körkort och säkert nytt pass inom kort oxå ...

funderat lite på det där med namn och när jag och N skiljde oss så kändes det som att jag ville fortsätta identifiera mig med mitt ingifta efternamn speciellt eftersom mina barn har samma efternamn, nu känner jag att jag vill inte det längre - så jag har valt att ta tillbaka mitt efternamn som ogift.

Det känns skönt - jag är den jag är mig själv

//eVis

Utmaning - Dag 11 Mina syskon

Eftersom jag inte vet vilka alla mina läsare är här så kan jag bara säga

Jag har en bror, han är tre år äldre än mig.

Alltid varit honom som jag har mätt mig med, han som varit lugn medan jag var som ett oväder, han som alltid varit eftertänksam medan jag var spontan, han som omedvetet gjorde mig avundsjuk, han som jag mätte mig med.

//eVis

RSS 2.0