hrm ...

Igår var jag ute o promenerar med M och snickelesnackar massor - superskönt!

Blev ordentligt svettig och det var längesen, dessutom var det faktiskt ljust när vi började vår promenad vid halvåtta - det ni!! Snart är det ljust hela kvällarna igen, ska bli sååå skönt :)

Har inte hört något om nåt protokoll på vattenskadan ännu - så det blir nog till att maila fastighetsskötaren idag för att få ta del av det. Han hade iofs lovat att skicka ut det automatiskt då han själv fick det men det kanske hjälper att påminna lite *suck*

Är grymt sugen på att flytta hem igen, orkar inte med strulet med att inte vara hemma helt enkelt, hur fint huset än är och hur mysigt det än är med både garage, tvättstuga och tomt.

JAG VILL HEM!!

Ikväll !! ^_^



Ikväll ska jag o M med alla våra fina tjejer och titta på inspelningen av Talang 2010 :) M har fixat biljetter och det vore ju extra spännande om det var några riktigt bra talanger vi ska få se... Kul med lite annat mitt i det lite halvtråkiga i alla fall.



Snart är det påsk

Vad ska ni göra - hur brukar ni fira påsken?



//eVis

 


jävla nötter !!!

LÅST INLÄGG

682

Måndag morgon - snozzar två gånger, men kommer faktiskt upp sen. Fixar fram frukost till mig och tjejerna...de hade inte kommit upp om jag inte gått in o väckt dem för det hade inte ställt om sina klockor på mobilerna som även är deras väckarklockor.

jaja nu är jag på jobbet i alla fall - hade super söndagsångest igårkväll, men förberedde mig väl och la in massor av ny musik i mobilen för att sitta och lyssna på. Hela morgonen har jag haft lurarna i öronen och stängt ute omgivningen, jag har ingen som helst lust att "frotera" mig med de övriga här.

Kroppen känns som tung cement det är segt att röra sig och jobbigt att tänka men när jag skriver så kommer det lättare, tror att jag måste skriva mer och mer för att få igång kontoret igen.

Terapeuten tycker jag ska ta fram mitt stafli och börja måla igen ... jag har redan en tavla inom mig som ska ut på duk men den har inte fått tidsutrymme ännu ... kanske är dags nu då?!

japp så får det bli - ska köpa in lite matrial så att jag kan sätta igång igen

//eVis

681

Färgar håret - ska skölja ur det, ja då går duschslangen sönder! Varför inte?! Toalettstolens spolningsknapp har ju redan gått sönder. Undrar nu bara hur vi ska göra med det - är det vi som ska ersätta det, vi hyr ju bara via försäkringsbolaget, det är ju inte så att det är vi som har slitit på sakerna hitintills...

Måste ändå åka och handla IGEN - Stordotterns plattång har gått sönder och fungerar inte längre, så då kan jag lika gärna köpa ny slang oxå - vi måste ju liksom kunna duscha!

Senare ska jag till min terapeut - hoppas att det hjälper, jag känner mig bättre efter att ha sovit som en galning och bara fått ta det lungt ett par dagar. Blir väl värre med det när jag kommer tillbaka till jobbet, då ska ju allt som har legat i en vecka ändå jobbas ikapp.

Idag ska lilldottern till Globen anexet och spela schackfyran - det är något sorts skoltävling i schack, hon var supernervös igår så vi hoppas det går bra.

Vad har ni för planer för helgen?

Jag har inga speciella - ska träffa A i morgon och ha en mysdag på stan, det är vad jag vet om hitintills.

//eVis

behöver jag säga mer?!

LÅST INLÄGG

okänsliga jävla idiotjävel

LÅST INLÄGG

blir fan förbannad

LÅST INLÄGG

orkar inte

LÅST INLÄGG

För i helvete, hantverkare!!!

Bokat att öppna för fuktmätning/borrning idag på morgonen. Klockan åtta börjar han på våning åtta och sen går neråt - en lägenhet ska ta 20-30 min enligt tidigare protokoll, sen efter skall det sättas avfuktning som enligt samma protokoll skall ta ca 1timme.

Jag väntar snällt i lägenheten men känner att tiden rinner iväg - snurring som jag är så har jag glömt mobilen i huset och kan därför inte se vad klockan är eller ringa någon. Går upp till sjuan och pratar med grannen där som säger att "fuktkillarna" inte fått tag på mig och gett sig av - ber grannen ringa eftersom jag inte har någon mobil, han gör det och de kommer tillbaka.

Det slutar med att jag sitter i lägenheten i över tre timmar istället för i max 1½ timme.  suck!!

//eVis

natten

LÅST INLÄGG

Mitt hjärtas gull

På morgonen kom lilldottern in och la sig bredvid mig i sängen - jag minns inte när det hände senast, hon sa att hon drömt en mardröm. Jag gjorde plats åt henne o somnade sen om - nu har de gått till skolan bägge två och hjärtat har åkt till jobbet.

//eVis

SjukaTankar

LÅST INLÄGG

Mår skit - kommer låsa inlägg

Just nu kommer allt ikapp mig - jag gråter konstant när jag inte har något att göra, hitintills har jag fått massor gjort men så fort jag sätter mig ner och bara är så väller kroppen över av salt vatten.

VA I HELA JÄVLA HELVETET!!!

ok ska träffa en terapuet på fredag - tidigaste som fick att få, ringde i panik idag när jag hade lämnat lilldottern på hennes träning och började gråta när hon skulle gå ur bilen och hon sa att hon älska mig. O nu börjar det igen bara för att jag skriver det.

Hjärtaklappning tung andning och panik... ORKAR INTE!!!

För att rensa skallen från sjuka tankar så kommer jag att lås inlägg i framtiden - de är bara till för mig att få utlopp, ni får ha överseende med det.

Älskar att skriva och det hjälper så så får det bli

//eVis

671

F R E D A G !!!

och idag kommer M över äter middag med oss <3 Han var över på en fika igår oxå men då var inte jag hemma. Eftersom vi vanligtvis bor grannar så träffas vi rätt ofta men nu när vi bor i parhuset så har det inte blivit lika ofta och det märks, vissa människor saknas en när man inte får träffa dem. Ska hur som helst bli skönt o träffa honom igen. Annars i helgen blir det nog lugnt, hjärtat har lovat att sitta på altanen med en kopp kaffe o sola med mig på lördag förmiddag/eftermiddag - sen på kvällen ska han o stordotter spela match - kan jag följa med på.

Sena kvällen på lördag blir jag och tjejerna ensamma - då ska vi mysa som bara vi kan, film, film, fillm, film och återigen film!!  :D

Söndag - vilodag :) undra om vi inte ska åka o våldgästa bror med familj o lämna lite försenade presenter?

Vad har ni för planer för helgen?

//eVis


Mötet gick bra

till trots så gick det faktiskt till och med över förväntan, så här när man har fått fundera igenom det. Första timmen gick väl till att lägga skuld och kasta paj - men sen blev det kreativt.

Tidsplan och åtgärdsplan finns - skönt!

I morse ringde en kille från byggfirman som skulle boka in en rörmokare som ska ta bort elementet i sovrummet - redan då förstod jag att det är inte över, det är kriga för sin rätt som gäller. Han hade tänkt att bara ta bort elementet i ena sovrummet eftersom det var vad som stod i den senaste rapporten. Fick förklara för honom att den inte längre är aktuell utan att det är nya instruktioner som gäller efter mötet från igår och att han skulle ta det med sin chef. *suck*

Idag känner jag mig totalt mentalt utpumpad - helt galet trött, men jag ska ut och gå ikväll hoppas jag, har inte blivit av nu så det är dags igen.

Har precis ätit lunch och har hamnat i paltkoma ... hoppas jag tar mig ur det och vänder åter till livet snart ... soft en stund sen nya tag :)



Hur har er vecka sett ut - vad är planen för helgen?

//eVis

Våren kommer !!!

Sitter ute hos kund och är helt lämnad åt mitt eget öde :) Dem själva har möten och jag får mer än otroligt mycket gjort så jag tar mig lite extra tid att njuta av en ny utsikt.

Här ligger solen på mitt fönster, den värmer genom rutan och jag lyssnar lite extra eftersom i hela landskapet sitter det kanske tre personer med mig inräknat.

Det knastrar och knäpper, det rinner vatten längs stuprännorna som är snön som smälter från hustaket. Så går solen i moln och jag känner att ögonen slappnar av och axlarna åker ner på normal nivå igen.

Koppla av eVis - du har det så förbannat bra ... :)

Nu sprang "kundchefen" förbi i rask takt och säger ett lågmält hallå hallå och sen är han borta igen .. *ler* snacka om kreativ frihet - jag skulle kunna bli konsult vilken dag som helst om alla arbetsplatser såg ut så här


Foto: Jeanette Härsjö, Göteborg


//eVis


Ute hos kund

Alltid lika spännande att få komma ut och hälsa på - men nu har jag varit här så mycket så jag tillhör gänget känns det som - härligt! Här är det ju bara killar som jobbar så det känns som förr, det är otroligt skönt att jobba med bara män - tror att det egentigen det jag ska göra. Jag blir så många gånger konfunderad av de olika signaler och spel som kvinnor använder sig av, män är raka på sak och tar inte så lätt illa upp! otroligt skönt

I morgon ska jag på återbesök med stordottern på KS och efter det är det möte med fastighetsskötaren och diverse andra underentrepenörer som ska ha hand om vår lägenhet - hitintills har det ju inte gått så strålande så jag har inte jättehöga förväntningar på hur det slutar. Jag ska dit o göra mig hörd och höra vad övriga har att säga.

Just nu känns det som om jag håller på o närmar min planhalva av livet oxå - förut har jag varit rätt stenhårt placerad på avbytarbänken och kanske till och med lekt matrialare åt laget som varit på planen, men nu är jag påväg in - det är min tur att briljera och få lira lite.

Hur känner ni er i livet just nu - är ni på planen eller står ni o tittar på?

//eVis

jag e verkligen sämst

ber så hemskt mycket om ursäkt - men shit vad det tar på krafterna att gå kurs samtidigt som man ska bolla med hantverkare, försäkringsbolag och nötter till fastighetsansvariga!! 

Orkar inte ens gå in i detalj på hur allt har gåttl.

Nu har vi i alla fall fått alla bekräftelser på resan till Barcelona, vi kommer bo 100 m från stranden och den stranden är huuuur lång som helst - jag längtar redan.

Vi ska på bröllop i sommar och jag har hittat klänning till stordottern, så nu är det bara till mig och lilldottern kvar. Hjärtat har sin ljusbruna kostym som han kommer att ha, med guldigt inslag på bröstfickan och slips.. kommer vara så snygg så ..

Har ni något som ni ser fram emot ?

//eVis

Lugn helg

Igår när vi satte oss för att titta på Andra chansen så kom jag på att vi alla var lediga en dag till :) Tänk va skönt, så har jag inte jämnt på lääänge. Annars brukar det vara "shit det är redan måndag"

Idag har vi inte gjort mycket heller - åt lunch i Kista, träffade lite folk och shoppade lite smått. Äntligen en ny väska till stordottern tex och lilldottern fick handla för sitt Lindexpresentkort. Hjärtat är inte helt kry och fick en superdown och vi körde hem honom, sen iväg för att försöka hitta "Luftslottet" att hyra men den var uthyrd ÖVERALLT, så det får bli en annan gång.

Nu ligger jag i badet, lilldottern fixar med massa grejer, hjärtat ligger i soffan och stordotternr hos kompis som hon ska sova över hos inatt.

Imorgon påbörjar jag en ny fyradagars kurs - ska bli superroligt, efter denna gångs tenta blir jag diplomerad*stolt* så jag hoppas det kommer gå bra :)

Hur har er helg varit?

//eVis

<3 en vecka har gått <3

och det känns som om jag står o trampar vatten. hehehe

Veckan har rusat ifrån mig. Vi har flyttat till parhuset och det är nog bland det bästa som hänt på länge - härligt hus, skönt område och bra kommunikationer, som sagt så blir det nog svårt att flytta härifrån .. O_o

Nästa vecka ska jag på kurs hela veckan så vi får se om det blir lika dålig uppdatering då som nu ... förmodligen.

Hoppas eran vecka har varit bra

Nu ska jag hem o mysa me min sjuka familj ...

Kram
//eVis


RSS 2.0