The mini weekend is over ....

ja ha så var man tillbaka till måndagströtthet och jobb ....så fort det går att glömma hur roligt och härligt det var - men jag kommer ju genast ihåg det igen då jag skriver det här. Ska gå in o läsa detta inlägg många gånger så jag kommer ihåg.

Lördag morron börjar med färskbakade frallor och te - jag åt ingen fralla dock men det luktar ju så gott i köket.

Ner med väskorna i bilen och sen iväg

Framme vid båten fick vi så vänta på familjen knas men de kom sist o slutligen med andan i halsen - de hade startat lite sent fick vi senare veta =p hahah

På båten så blir både stordottern och mamma knas lite åksjuka så de var inte speciellt lyckliga under resan - det köptes lite mat och lite godis på vägen över o även lite drickbartsnarr till kvällen.

Incheckningen gick bra o så direkt iväg till badhuset - det är såååå ljuvligt och mysigt där. Minstingensonen i familjen knas, han har varit mer eller mindre livrädd för vatten och när vi var i Portugal tex så såg jag inte honom bada under hela veckan. Detta skulle pappa knas råda bot på direkt hade han bestämt.

Det var armpuffar och flytbygel på och sen ner i vattnet - minstingsonen i familjen knas skrek som en stuken gris och alla stirrar ohejdat på dem - pappa knas är van - så till slut så slutar minstinsonen knas skrika o allt är bra.

Minstingsonen knas har hur kul som helst och glömmer bort att vara rädd. Bra jobbat pappa knas!!

Efter badhuset är alla lite sega och hungriga. Stordottern och mamma knas har ju inte ätit nåt sedan frukost så de speciellt är hungiga - vi går till en rockbar, papporna tar några öl även mamma knas och ungarna dricker cola - själv smuttar jag Ramlösa *tråkig* och sen lite nötter och tortilla chips med dippar av olika slag.

Stället är supermysigt så vi beställer bord för kvällen, deras kvällsmeny ser lockande ut - jag får nog släppa tanken på att vara nyttig fortsättningsvis.

Tillbaka till hotellet och siesta 2 timmar - sen ska vi käka middag.

Alla har svidat om och vi promenerar ner till Dinos - rockklubben - det är lagom me folk och förmodligen tur att vi förbokade bordet. Servitörerna är piercade och har lite udda stil.

Maten är ok och drickan är god - vi sitter o snickele snackar rätt länge o då helt plötsligt ser vi två av dörrvakterna som kommer runt bland borden och ska ta betalt för inträde. haha de måste ju skämta tänker vi - men icke sa nicke. Det visar sig att det är ett större band som ska spela vid 11 och då måste vi antingen ha gått eller snart gå i alla fall. Vi har ju alla barnen med oss så vi bestämmer för att vi ska nog vara klara då och slipper betala inträde.

På vägen mellan Dinos och hotellet finns en lekparksgrej som jag inte vet vad den kallas men de finns bilder på den här snart och den skulle knaspappan sätta fart på när vi var påväg hem från Dinos på kvällen - han vurpa ju givetvist vilket i sin tur gjorde att alla brast ut i gapflabb. Knaspappan är även känd som klunso. Väl tillbaka på hotellet så sitter vi i hotellbaren ett tag o sen går vi o lägger oss.

Hotellfrukost dagen efter var för första gången en mindre besvikelse. F-N oxå!!

Lilldotter är hysteriskt rastlös så hon och jag går en promenad på fm medans stordottern badar badkar på hotellrummet och hjärtat sover - han ska ju trots allt hem och sen jobba i natt.

Vi åker till sjöbodarna vid hamnen innan vi åker på båten och där har faktiskt Saltkråkan spelat in ett par avsnitt så lite kulturellt utbyte fick på samma gång. Terminalen bjuder på åksjuketabletter eftersom vi ser att det kommer bli sjögång på vägen över. Tar tabletten en halvtimme innan båten avgår och med facit i handen kan jag säga att de fungerade.

Smörgåsbordet var oxå en mindre besvikelse - va f-n igen! Det är vilt tema och det är väl det som är felet - varmrätterna är sega o tråkiga men det kallskurna och fisken är som vanligt otroligt gott.

Taxfree, snus, sprit, parfym och godis ...

Rekomenderar varmt att gå in på www.eckerolinjen.se och titta under deras paketresor - finns massor av roligt, billigt och otroligt prisvärt att hitta på där.

//eVis

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det beror på att det är sant, och taget direkt ur minnet. Minnet från den värsta dagen i mitt liv.

2008-10-20 @ 09:31:17
URL: http://immini.blogg.se/
Postat av: John

Tackar!!

2008-10-20 @ 13:35:01
URL: http://domarev2.blogg.se/
Postat av: John

Tackar!!

2008-10-20 @ 13:40:36
URL: http://domarev2.blogg.se/
Postat av: John

Oops, min webläsare djävlades, sorry för 2 likadana inlägg! Ha en trevlig vecka!

2008-10-20 @ 13:42:09
URL: http://domarev2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0