Helgen ...

På fredagen hade vi sagt ok till lilldottern som skulle på Wild & Crazy disco på sin skola men nej till stordottern som ville gå på Storis i Vaxholm eftersom vi hade fått mail från hennes mentor som inte var det bästa. Istället bjöd stordottern hem en kompis som hon hade mys med.



Lilldottern fick åka limosin med sin kille till och från discot ... superhäftigt att få gör det som 10 åring ... :) Chauffören gick till och med ut och öppnade dörren för henne när hon skulle kliva ut hihi



På lördagen var det dags för Skogås 08 Cup o badminton som lilldottern var anmäld till - hennes andra tävling någonsin. Vi gick upp tidigt och åt en långsam frukost - lilldottern var lagom nervös men blev nog mer o mer nervös ju närmre vi kom.



Lilldottern spelar första matchen mot J E från Skogås. Första set till 21 vinner lilldottern, sen vinner J E de andra två seten och hela matchen. Lilldottern spelar bra men har lite svårt att behålla koncentrationen hela seten. Nästa match spelar hon mot L E från Sollentuna, första set förlorar lilldottern stort andra set lika stort. L E slår riktigt snabba o hårda slag jätteduktig tjej. Tredje matchen vinner lilldottern på WO eftersom S F inte kom till cupen alls. Det blir inget slutspel för lilldottern eftersom det är bara ettan o tvåan som går vidare. Vi får senare veta att L E har bara spelat i 6 månader och J E har spelat i 1 år, så det vart rättvist med de resultat som vart - lilldottern har ju bara spelat i 4 månader =)

Men prispallsplats vart det... tredje plats i sin pool.



Lilldotterns bästa kompis M sov över hos oss från lördag till söndag och följde med lilldottern på hennes badmintonträning som hon har på söndagar, nu sitter lilldotter och tittar på film tillsammans med sin kille D... de är så söta ;) de har fått pannkakor och glass.

Stordottern och hjärtat är på match i Jakan. Jag fick just samtal från min mamma som sa att de hade varit och hälsat på hos svägerskan på sjukan - hon är bättre men kommer att få ligga kvar tills de vet vad allt beror på. Bara hålla tummarna, fick ett nr till henne så jag tänkte ringa henne ikväll om det inte blir för sent och se hur hon har det.

Halv fyra kommer L o hämtar mig så ska vi åka o träna, ska bli skönt.

//eVis

Kommentarer
Postat av: Frida

Vilken bra helg! Kanonbra gjort av "lilldottern" måste jag säga! Hälsa alla! Kramar.

2009-04-19 @ 15:30:14
URL: http://fridafranzen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0