Måndag med lååååång promenad

Går tillsammans med lilldottern på morgonen, jag tar tåget och hon går vidare till sin skola. Jag hoppar av vid Mörby station och går den sista biten till jobbet - jag har ombyte med mig  i ryggsäcken och det är riktigt varmt och skönt att gå på morgonen. Det tar mig ca 20 min att komma fram till jobbet.

Hela dagen bara rusar fram - jag tycker jag hinner med det jag bör göra samtidigt som det alltid finns massor kvar att göra. Som tur är kanske - annars skulle ju jag vara överflödig :),

Bestämmer mig någon gång runt lunch för att även gå hem från jobbet - vill hitta den väg som alla säger ska vara så bra att gå, längs med tåget. Jag har suttit och tittat lite extra när jag åkte till stan varje morgon förra veckan och jag tror mig veta hur jag ska gå. Faktum är att när jag väl är på väg hem så känns denna väg betydligt trevligare att gå än den jag tidigare har gått. Det är inte alls samma trafik samtidigt som det är både flat mark som backar :) Jag blir ordentligt svettig eftersom det är så varmt ute men oxå av tempot jag försöker att hålla. När jag kommer hem har jag "trampat" sönder hål på bägge strumporna och jag har lite ont i trampdynorna på bägge fötterna. Det är nog dags att köpa nya skor igen, går så pass mycket så det kräver nog en bättre sko till och med. hrm fyller iofs år snart så varför inte önska en ny sko i år igen ;)


Här är skon jag vill ha ...


Blir jättetrött på kvällen och lilldottern gör mig sällskap i sängen - jag slumrar till och hon väcker mig och jag kommer förmodligen inte att kunna sova inatt, även fast jag bara slumra en liten liten stund...jaja ett senare problem.

Nu väntar jag på att hjärtat ska komma hem från ett fotbollsmöte - han släppte bara av stordottern efter träningen och stack vidare på ett ledarmöte som de skulle ha ikväll. Skulle ta en timme max - haha jo tjena - jag vet hur det blir så jag är inte förvånad....han kommer väl lagom hem tills jag har somnat *ler*

//eVis

Kommentarer
Postat av: Anna W

Ja en timme tar det väl aldrig, 1 h 40 min blev det väl igår och då hann vi inte ens med allt s

2009-04-28 @ 09:10:08
Postat av: eVis eVis

Näe jag menar det - vet ju hur det är på de där mötena ... haha blir inte alls så lite som man tänkt säg från början.

2009-04-28 @ 09:24:11
URL: http://evisevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0