Julafton 2009

Julafton blev nog inte som många räknat med i år. Pappa åkte till bror i sista stund för att vara Tomte för barnen där, de skulle firat med sina morföräldrar och kusiner i Hässelby men alla blev sjuka och då stanna de hemma. Brorsdottern avslöjade sin farfar direkt och hon tror väl inte så mycket längre på Tomten hon heller med andra ord. Svärmor har gått och halkat när hon var ute med hunden och brutit axeln så hon är hög på morfin hela julhelgen, men såå tapper - hon var med från Kalle Anka till faktiskt sena kvällen och höll gott mod hela tiden dessutom. Våra tjejer blev utom sig av lycka för sina klappar, mormor höll för öronen när Lilldottern skrek av lycka för sitt årskort på badhuset. Stordottern är numera lika välutrustad som Zlatan själv då hon fick både matchtröjan med nr 9 och nya fotbollspjuk. Tack älskade svärisar och föräldrar för en härligt lugn och skön julafton, jag gör gärna om det på samma sätt igen :) //eVis

Kommentarer
Postat av: annika

Hej gumman och god fortsättning!!! Åter hemma igen nu efter en julhelg i skövde !! Vi har haft det jätte trevligt med mycket god mat och massa klappar.

Resan hem gick bra men fy f...n va halt det va , många avåkningar och folk som måste ligga och trycka i arslet på bilen..

Hoppas du får en mysig dag!! Kram kram

2009-12-27 @ 13:09:10
URL: http://momtofour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0