Filmeran fortsätter

Igår vart det en kritikerrosad film, både jag och hjärtat har varit väldigt skeptiska. Vi minns väl alla 9½ vecka och andra kalkoner som Mickey Rourke har deltagit i? Han är ju inte direkt en skönhet efter alla operationer heller så det skulle bli ett intressant nöje att se.

Jag blev glatt överraskad - kanske inte av Mickey´s skådespelartalang men över filmens berättelse och regin. Klart värd att se - men vänta till den kommer på dvd och hyr den.

The Wrestler



//eVis


Kommentarer
Postat av: Lise-Lott

Tack för tipset om IKEA's tandborsthållare, jag tror jag ändrar mig till den varianten som har ett glas i en hållare som man skruvar upp på väggen.. Skönt att det blir varmare till helgen om ni ska hit "upp", lagom mysigt att det är -17 när man ska till jobbet ;-)

2009-02-19 @ 08:41:37
URL: http://minafyravaggar.blogg.se/
Postat av: Lotta

www.middagsfrid.se

Jag har en kompis som är med i detta sen augusti förra året och hon är supernöjd. Maten är god, ekogolisk (Minst 7 saker/leverans) Nyttig, lättlagad och man får en bra variation på mat! Jag är totalt kass på att laga olika middagar varje dag, ibland struntar jag i att laga ngn överhuvudtaget sen blir det samma 3 dar i sträck! Toppenbra med middagsfrid då! Deras mål är att själva matlagningen inte ska ta mer än 30 minuter, men min kompis säger att man ska räkna med en timme kanske! Vänta och låt oss prova först så kan du ju se hur det verkar, jag har gjort en etikett som heter middagsfrid på min blogg och där tänkte jag betygsätta måltiderna, skriva hur mycket det var, hur lång tid det tog och hur det smakade! Jag tror att vår första leverans kommer vecka 11...

2009-02-19 @ 08:58:55
URL: http://L8Bexelius.blogspot.com
Postat av: eVis eVis

Lise-Lott - wOw -17 grader !!! hrm ok då vet jag vad som gäller ... hihi Har väl tänkt få lite vinter men så mycket vinter trodde jag ju inte att det var. Brukar alltid vara värst i Gävletrakterna men sen bli lite mildare i Söderhamn, men det kanske har ändrats nu då...



Lotta - härligt, tittade runt lite och det ser ju bra ut, men gör nog som du säger och avvaktar lite och ser vad du ger det för betyg.

2009-02-19 @ 09:09:23
URL: http://evisevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0