Pannkaks torsdag

Idag serveras det pannkakor i köket ! alltid lika gott att ta sig en liten efterrätt ... vanliga fall tar jag alltid två pannkakor med sylt och grädde som efterrätt - idag ska jag nog bara ta en och bara keso o sylt (om det finns keso)

Lilldottern är med mig på jobbet bara för att det är just pannkakor - passar liksom rätt bra att ta med henne då, hon sitter på mitt kontor med vår gamla dator i knäet och tittar på film i sin nya tröja ... =) så fin...




//eVis

Kommentarer
Postat av: elastaflickan

Nu vet jag inte vad du har för motiv för dina kostval och jag borde nog egentligen inte lägga mig (men nu kan jag inte låta bli). I pannkaksmenyn är grädden (som du vill välja bort) det nyttigaste! Sylten däremot är en riktig jävel och pannkakorna ganska lömska också faktiskt. Så mitt råd är: ät extra mycket grädde och skippa resten :)

2009-02-26 @ 19:40:03
URL: http://ordsligt.blogspot.com
Postat av: eVis eVis

>Elastaflickan - näe jag tänker inte så mycket på någon speciell variant av kost ... äter det jag gillar i måttlig mängd .. :)

2009-02-26 @ 19:44:33
URL: http://evisevis.blogg.se/
Postat av: annika

Hej,Visst e det jobbigt när man försöker få rätsida på sina barn men självklart så kommer jag fortsätta skriva om Flisan så mycket som jag hinner med och orkar för stunden , hon läser ju bloggen så det e ju färskvara så man inte eltar gammalt så hon ser men det verkar ganska ok för henne ändå. Va mysigt med bio, vill också se den filmen , får väl släpa med mej gänget och titta! Ha en bra kväll och sov gott !! kram :)

2009-02-26 @ 22:26:25
URL: http://momtofour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0