Bastu o mys me föräldrarna ...

Efter att ha åkt och hämtat lilldottern hos hennes kompis så frågade jag tjejerna om vi skulle åka till mina föräldrar och bada lite bastu o mysa me dem. O de svarade ja :-)

Vi åkte efter att vi ätit lite lunch med hjärtat som legat och sovit till dess. Dessa arbetstider tar hårt på honom ...

Det är så skönt att bara komma hem till mamma o pappa och slappa, prata och ha det gott. Älskar er så mycket mamma och pappa ..

//eVis

Kommentarer
Postat av: Peggy

Du.. Jag älskar att folk är nyfikna på det jag skriver. Du får fråga vad du vill! Jag blir bara glad!!! Är nog själv den mest nyfikna i hela mellansverige.. !



Ja.. Jag trodde nog han skulle komma till mig, men han måste jobba lite åxå,, Så det får nog bli att jag & mina ljus får bo på hotell lite närmare honom..Finns ett som bara tar tio/femton minuter med bil...han måste ju kunna åka om det tex skulle hända något med barnen, svårt att förklara varför man är i helt fel ända av stan då.. Så får vi några timmar ihop på eftermiddagen eller kvällen & på morgonen.. Hur han förklarar kostanden vet jag inte. Han kanske har ett särskilt Peggykonto.. =)) Men vi delar alltid lika. För jag vet att jag nog har mer pengar än han. Å det är ju jag som får sova på hotellet.. =)) Han kommer ju bara dit och hälsar på..men mysigt kommer det bli.. Får se bara hur jag mår på fredagen sen. Livrädd. Men måste träffa honom.. Var ju typ tre veckor sen nu...



Kram//P

2009-01-05 @ 00:08:52
Postat av: Peggy

Jo, ja jobbar heltid, men mycket hemifrån..eller är på resande fot i mellansverige =) både han och jag har fria arbeten. Så han kan åka ifrån då och då..men han vill ju ändå vara nära hemma om det skulle bli att han måste hämta någon liten sjuk på dagis eller så..det är hans största noja. En gång när han var hos mig precis i början missade hans lilla tjej skolbussen..å då fick han ju stressa massor för att kunna åka hem & sen skjutsa henne..Å jag har ju min lilla bärbara dator, så jag kan jobba från hotellet åxå.. =)Jag vill ju att han ska kunna ta det lugnt & inte känna sig stressad när vi ses.. Jobbar du idag eller är du ledig? Själv ska jag jobbmaila lite nu..=))

Kramiz!

2009-01-05 @ 08:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0