Skön dag me mycket gjort

Vaknade sent och bara softade - stordottern gjorde frukost och sen plockade vi undan eftersom städarna skulle komma. Vi bestämde oss för att åka till IKEA under tiden de var hemma hos oss och bara gå runt lite och kolla. Waili kom ensam så nu vart det 3 timmar istället för 1½ som vi var tvungna att vara borta.

Snurrade runt o hittade massa småkrams på IKEA som vi sen åkte hem för att fixa. Vi har skaffat en withebord som vi skriver upp vad som händer i veckorna för lilldottern, tror det kan vara bra för henne. En ram till stordotterns lagfoto som de tog på Gothia. En ny kastrull till hjärtat *retas* och en ballongvisp till lilldottern som ville ha en när hon ska baka o ha sig :)

Nu tittar lilldottern på film på sin DVD som vi kopplat in på hennes tv *äntligen* och alla andra sitter framför tvn o bara slappar igen, så vi har med andra ord en grymt avkopplande semester.

I morron ska vi åka till ett par kompisars landställe vid Furusund, grilla, dricka vin och stanna över natten.

//eVis

Kommentarer
Postat av: Sara

En whiteboard låter som guld värt. Ni är så duktiga som kämpar för att göra allt lättare för henne. När jag jobbade med liknande barn förra sommaren hade alla whiteboard tavlor för at få en struktur över dagen och veckan. Kanonbra!

2009-07-22 @ 09:19:38
URL: http://ullna.blogg.se/
Postat av: P

Hoppas ni hade en mysig fest:) själv håller jag på att gå sönder igen. Fan. När ska man lära sig? Ska i alla fall ta mig ut i skogen nu och plocka lite bär och sen äta muffins tills <3 läker.. Ett par veckors semester blir inte helt fel det heller:) kram p

2009-07-22 @ 11:46:49
Postat av: annika

Hej, hoppas ni får en härlig helg!!Själv åker jag till Utö/landet om några timmar och blir sen kvar ett par veckor!!!! kram kram

2009-07-23 @ 14:19:03
URL: http://momtofour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0