Landskampen Sverige - Malta

på Ullevi - för det första måste jag säga att gräset så riktigt bra ut :)

Matchen borde ha slutat med minst två mål till åt Sverige, de spelade bra men kunde satt fler målchanser och gått om Portugal i tabellen istället för att "nöja" sig med en seger.

Marcus Berg, bröderna Elm och Zlatan är givna anfallare och framspelare i fortsättningen - om inte Lagerbäck ser det vinnande konceptet med dessa nya, unga och otroligt duktiga spelare så är det dags att avgå. De yngre killarna spelar bollen på ett helt annat sätt, de lägger fram rullande passningar - inga långa bollar på Bengt. De har en speluppfattning som är otrolig och det syntes verkligen att bröderna Elm kan varandras tänk och att de tänker fotboll på samma sätt.

Snyggt spel och härligt med lite jubel över att Göteborgssonen Hysén fick komma in sista minuterna


Vi satt hemma hos hjärtats brorson och tittade på matchen och när den nästan var slut kom hans sambo hem då pratade vi på och tittade vidare på Grey´s innan vi åkte hem. Tack M o J för en trevlig landskampskväll.



//eVis

Kommentarer
Postat av: annika

Hej gumman, Ja va så säker att jag tänker kräva dom på pengar för läkar besök och bensin pengar! Hoppas allt e bra med er! Här är det stressigt som vanligt men ok i alla fall. Amanda åker ju till Malta på onsdag så det e ju alltid mycket att fixa inför en språkresa! Ha en skön dag ( om det bara kunde bli bättre väder också) !! kram kram

2009-06-11 @ 09:50:36
URL: http://momtofour.blogg.se/
Postat av: annika

Hej gumman, Hoppas allt e bra med dej! Tänkte bara berätta för dej att jag pratade med grönan i går angående Flisans fall i trappan och dom skulle bjuda henne + 1 på entre och åkband !! Däremot så va det lite synd att jag inte visste då vad jag fick reda på i dag , för i morse ringde akutläkaren och talade om att dom tittat närmare på röntgen plåtarna och hennes svanskota pekar 90 grader framåt så det verkar ju som att det va en fraktur i alla fall, dom skulle skicka ny tid till kirurgen nästa vecka, fortsättning följer ..... Hoppas du får en riktigt skön helg och att vi alla får lite sol i stället för det här "pissandet", själva ska vi handla och packa för Amandas Malta resa på onsd. Kram kram

2009-06-13 @ 02:02:47
URL: http://momtofour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0