Midsommarafton....Finland

Börjar dagen med att skicka R till "bodin" ett par gånger fram och tillbaka för att det saknas saker till kvällen. Vi gör i ordning potatisgratäng och lägger köttet som ska grillas i marinad. Sen blir det massor av plockmat, oliver, syltlökar mm mm.

Vi åker till graven igen för P ville se själv hur det hade blivit det som hon hade planterat för ett tag tillbaka sen. Åker även förbi byns nya pub och kollar in vart vi ska åka på Loppis på måndagen... ;) W har nämligen en jättefinring som lilldottern är superimpad av som W köpt på Vonne´s loppis så dit ska vi åka på måndag innan vi åker till staden för att "shoppa". Har fått en inköpslista av min storebror på saker han vill få hemköpt härifrån oxå haha.

På eftermiddagen så kommer då mobbo o hans familj, momo oxå på cykel så då börjar festandets. Vi har supertrevligt och äter god mat. Barnen leker bra och jag tror faktiskt att alla har det riktigt bra. När så momo cyklar hem själv kommer stordrickat fram :) vi får Irish Coffe och gamla hederliga Hot Shots med Galliano - de var riktigt längesen - men fortfarande gott!! :)

Så som sist när jag firade midsommar här så får mobbo helt plötsligt för sig att han ska hem o då blir det så - hela familjen packar ihop och cyklar hem. Då passar vi andra på att bada i poolen - den har gått på full uppvärmning hela dagen så nu är det 36.2 grader varmt i den. Njuter av en sista cider tillsammans me P o R och sen är det go natt.

Tack supermycket för en underbar midsommar

//eVis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0