UVI

Gick hem lite tidigare från jobbet då jag fick så ont i höger axel där jag tagit sprutan, kommer hem o där är stordottern och hennes kompis.

Jag har förmodligen UVI för jag känner mig kissnödig hela tiden ... ringer till jourläkarmottagningen i Täby och berättar hur allt känns och de vill att jag kommer direkt, symptomen säger att jag har UVI.

Kommer till läkaren och hon skriver ut penicilin *suck* nästa kur alltså.

//eVis

Kommentarer
Postat av: annika

Kul.... Hoppas du blir bättre snabbt!! Kör försiktigt i dag om du ska ut på vägarna för det e snorhalt !! Ha en bra dag trots snö och penicillin!

kram

2009-03-10 @ 09:31:16
URL: http://momtofour.blogg.se/
Postat av: P

Hej!

Testa & dricka tanbärsjuice! =) Det brukar fungera utmärkt mot UVI. Hoppas du blir bra snart! Jag har förresten testat Johannesört själv & det är inte så starkt och det tar ett tag innan det verkar, men efter ett tag ger det god effekt, i alla fall på mig. Nu ska jag kolla på House! =)

Kram//P









Kram//P

2009-03-10 @ 21:01:49
Postat av: eVis eVis

Köpt massor av tranbärsjuice ...men jag har ju fått penicilin i alla fall så det känns redan mycket bättre. Jag tänkte nästan att det tar lite tid innan det fungerar så jag ger det den tid det behöver. Första paketet med tabletter kommer att räcka i 1½ månad, tror jag kör en packe till innan jag ger upp ...

2009-03-11 @ 08:06:09
URL: http://evisevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0