Det är så skönt med ordning och reda

Har fixat akvariet och fiskarna mår nog betydligt bättre nu, det var verkligen på tiden att göra rent om jag säger så ...



Lilldottern har röjt ur sitt rum så det blev en hel del som bars ner till grovsoporna idag och sen ska brorsdottern T få lite leksaker som lilldottern inte längre vill ha.

Jag trodde jag skulle lyckas med att fixa spegeln som hade lossnat från skåpdörren, men det gick inte, hade fått lim av pappa men jag hängde upp dörren för tidigt så spegel lossnade och låg i tusen bitar på badrumsgolvet igårkväll... 7 års olycka here I come :(

Nu är stordottern iväg med en kompis och hjärtat sover (som vanligt känns det som just nu) och jag och lilldottern ska snart börja med lunchen  ... det står mellan pizza och pannkakor ... hrm vi får se vem som "vinner"

ja just det - var på konsultation hos Yngve i Åkersbergas Heavenly Ink igår och bokade tid och pratade om hur tatueringen jag ska göra denna gång ska sitta och se ut ... vi har bokat en heldag i september och Yngve tror inte att det kommer att räcka så det blev ett tillfälle till inbokat på ytterligare 4 timmar.

Wiiiie jag riktigt längtar !!!

//eVis

Kommentarer
Postat av: annika

Hej gumman´, skönt att rensa ut lite och va fint akvariet blev ! Vad spegeln anbelangar så e jag nog uppe i 100 års olycka vid det här laget så vi får väl göra sällskap, hihi. Här ska det snart grillas fläskfilet och göras klyftpotatis! Ha en mysig kväll!kram :)

Ps min man ligger också och sover , hihi

2009-05-23 @ 16:20:00
URL: http://momtofour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0