Gårdagen

Börjde som vanligt på söndagar med att jag och lilldottern åkte till hennes badmintonträning fast idag cyklade vi, ett beslut som senare skulle visa sig var lite korkat.

Efter träningen ska vi cykla hem och då regnar det ju självklart - lagom kallt med hård vind och regn i ansiktet. Jag som hade tänkt åka ner till Tibble Vallen och kolla fotboll direkt efter - men nu fryser jag så vi bestämde oss för att åka hem och äta lunch. Det blev uppvärmda pannkakor och keso.

Stordotterns match börjar snart och nu lyser solen igen så det blir till att gå ner och kolla in matchen - som är superspännande och det slutar med oavgjort mot BP, riktigt bra!!

Efter matchen ska stordottern och H in till Grönan och köra ett varv, vi blir hembjudan till Familjen E på fika. Det slutar med att vi käkar middag där och får grillad kyckling me supergod sallad och potatisskruvar. Lilldottern har superroligt tillsammans med pojkarna H och H. När sen papporna ska åka och hämta döttrarna på Grönan så blir det lite utrymme för mig och P att snacka lite i lugn o ro. Familjen E är supermysig allihopa och det känns kul att få lära känna dem.

Stordöttrarna kommer hem och är snurriga, H kan åtminstone äta lite middag medans min stordottern är alldeles snurrig så hon tror hon kommer spy om hon försöker äta nåt ... hihi finns alltid någon nackdel med alla fördelar :)

Hem och i säng
Tack familjen E för en mysig eftermiddag

//eVis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0