Svaga fötter ?!

Vad ska man säga vad ska man göra ...dagen vart inte alls som jag tänkt eller planerat, vilket gör att man blir helt vilse i pannkakan direkt.

De ringer till mig på jobbet från lilldotterns skola och berättar att hon har gjort sig illa på gympan och att vi bör hämta henne för att ta henne till sjukhuset. Inget som blöder eller är på nåt sätt dödande men hon har vrickat foten ordentligt och behöver få den röntgad. Jaha en till som ska halt omkring här hemma då :)

Vi åker in till Astrid Lindgrens och det är supermycket sjuka och skadade barn där så vi blir kvar i ca 4 timmar. Hur som helst så kommer läkaren fram till att inget är brutet eller av, däremot så behöver lilldottern vila i ca 2 veckor för att det ska bli riktigt bra. Kryckor i en vecka och sen ska det nog gå bra.

Hem ... sätter på en tvätt och plockar undan skräpet efter möbelmontering som vi inte fått undan förut. Hänger tvätten och då ringer de från lilldotterns badmintonförening, hon är uttagen till match på söndag och hon måste tacka nej ... ledsamt och jag meddelar lagledaren att vi hör av oss så snart vi sett en förbättring av lilldotterns fot för hon vill så gärna spela själv oxå.

Håll nu tummarna på att hon får göra det ...


//eVis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0