574

jaha vad ska man säga?

I morse fick jag tydligen väldigt bråttom till jobbet - så när jag sprang till bussen (som går vart tionde min) såg jag inte den sten som låg och lurade på mig, elakt väntade på att jag skulle trampa på den och sedan vidare vricka min fot ner i gropen som den låg i.

Faller pladask som en fura och skriker - jag skriker inte vanligtvist om jag gör illa mig, men jag skrek, så pass att det kommer två st personer från busshållsplatsen och hjälper mig TACK !! de ser till så att jag kommer upp på ena foten och kan sätta mig vid en släpvagn, kollar att jag är ok. Killen säger tom att det bara ropa igen om jag behöver mer hjälp. Då har jag redan ringt till hjärtat som är på väg och lilldottern har hunnit ner från lägenheten och står vid min sida, gråtfärdig för att hennes starka mamma är skadad och gråter av smärta.

Vi åker till Danderyd och det går otroligt fort, får komma in på eget rum med två "syrror" som kollar mig, två Citadon och en kudde under benet för att få upp foten i högläge. Tar av mig skorna och strumporna och får en chock - vristen är så svullen och för mig ser den helt missbildad ut ... så här såg den ut efter ca 40 min efter att jag ramlat.





Nu har jag faktiskt sovit en timme och så fort jag rör mig så känns foten och jag undrar hur jag kommer att någonsin kunna gå på foten igen ... O när kommer jag att kunna träna igen :¨(

Har du gjort dig illa på liknande sätt nångång?

//eVis

Kommentarer
Postat av: P

Men gumman.. Illa. Har gjort ett par sånna vurpor och det är inte kul alls... Bli inte förvånad om vrist och fot är blå i morgon... Krya på dig!! //P

2009-10-21 @ 18:07:24
Postat av: Anna W

Jag vet precis hur det känns... har stukat mig så pass illa ett antal gånger med båda fötterna (ett resultat av min överrörlighet kanske).

Se till att försöka komma igång och röra på foten så fort som möjligt, då minskar svullnaden snabbare och se senare till att träna upp muskulaturen runt vristen för att hjälpa de numera uttänjda ledbanden.

Du kan få låna min balansplatta sen :-)



Krya på dig!

2009-10-22 @ 07:39:01
Postat av: annika

Stumpan då!!! Hoppas du blir bra snart!!! kramisar

2009-10-22 @ 14:22:12
URL: http://momtofour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0