Helgen

Fredag vi åkte och hämtade mamma på hennes jobb innan vi åkte till landet och sen full fart upp. Det regnade hela vägen o var väl så där roligt. När vi kom fram stod pappa och grillade fläskkotletter och hade gjort mysigt med brasa och vin.

Lördag  upp ganska tidigt och iväg till Hudiksvall för att lilldottern skulle spela cup, hon fick silvermedalj och blev "utlagd" på sin klubbs hemsida. Hon kommer oxå att bli utlagd på Enångers klubbsida. Efter det åkte vi till stan och träffade kusin, jag haltade runt men jag gick väldigt lite ändå. Handlade lite på ÖB och sen hem. Mor och far hade gjort en supergod middag som vi hade ett passande vin med oss till och återigen en skön kväll.



Söndag upp och plocka ihop, städa och byta lite sängkläder. Lilldottern och hjärtat spelade en schackmatch - blir nog till att köpa ett schackbräde för de satt lugna och hade det bra tillsammans längre än jag kan minnas dem två tillsammans!! :) Hem och packa upp allt, hjärtat slängde igång en tvätt och lilldottern fick en kompis på besök. Hyrde två filmer och tittade på dem sen zzzzzzzova!!

//eVis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0