Cirkelträning

Körde ett hårt pass efter jobbet igår - sååå grymt skönt.

Lunchen tryckte på i halsen och jag trodde flera gånger att jag skulle spy - men det gick bra. Kommer helt klart att fortsätta med detta då jag älskar den här sortens träning, det är både för flåset och för musklerna.

Sen att det är Christian Carassco som är instruktör, han håller även på med MMA - är alltså inte sen att lägga in lite inslag av brottning och boxning i uppvärmningen och stretschingen. Gillar det starkt.

Idag är jag lagom seg i kroppen - men ingen överdriven träningsvärk. Min teori är att man använder musklerna så intensivt under 30-40 sekunder, att det liksom aldrig hinner bli den superbelastningen som det blir om man exempelvis styrkertränar. Med resultat att man syresätter musklerna så bra under hela tiden så det blir inte så farlig träningsvärk? Kan jag ha fel eller rent av rätt?!

Hur som helst så känns det skönt att ha hittat två bra pass att köra på jobbet hitintills. På torsdag kommer jag itne att kunna köra boxen så jag ska gå på step i stället på fredag - är det riktigt roligt så fortsätter jag med det oxå utöver de två andra passen :)

//eVis

Kommentarer
Postat av: annika

Hej gumman, Gud va duktig du e med din träning! Själv känns det som om jag kommer förbli otränad, hihi. Va hos en naprapat tidigare i veckan samt i fredags och han skäller på mej och säger att jag måste börja träna så vi får väl se!! Strukturen hemma är nästintill omöjlig att föra över på resten av familjen jag har gett upp , alldeles för många latmaskar som har ont överallt, hihi

Ang din lill tjej så låt dom inte göra alldeles för utdragna utredningar , ni måste tyvärr va på som hökar och pressa alla inblandade. Se till att hamna hos specialister. Bara så du vet så var det mest jag som råkade ut för Flisans slag och sparkar också så det är väl en mamma dotter grej helt enkelt. Hur har hon det med kompisar? Är hon väldigt manisk emellanåt eller är det bara agressioner? Om du vill så kan du skriva till mej så kanske jag kan känna igen symtom från Flisan så det går lite fortare fram om ni kan påtala vad ni tror att det är ! Felicia är bipolär, vilket yttrar sej i att man kan va rätt på (manisk) emellanåt och har agressionsproblem. Ring och rådfråga med Bup också , om ni inte har nån bra så kan ni ju kontakta Uppsala du kan få nummer av mej om du vill.

Jag jobbar för SAS på terminal 5 i första hand inrikes i bland!!

Lycka till !!

Ha en bra kväll!

kram kram

2009-09-16 @ 19:20:19
URL: http://momtofour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0