Helgen

Var både fantastisk och kaotisk men sen ännu mer fantastisk! :)

Fredagen började med att vi var lite väl optimistiska med tiden, kom fram till Grisslehamn fem minuter försent och då hade storebror ringt en gång och kollat var vi var... Kom fram och skickade över deras "boardingkort" och sen var det lugnt. Vi satte oss i baren och kopplade ner och av.

Killarna drog iväg till golfbanan direkt när vi kom i hamn och vi tjejer åkte till hotellet och checkade in, hade en halvtimme på rummet och sen gick vi till stället där vi skulle få våra behandlingar. Det var då kaoset kom. Stället hade dubbelbokat oss och det var bara en stackars tjej där som inte visste någonting om nåt. Vi upp till hotellet som har själva spaanläggningen (som ligger i deras källare) och förklarar hur vi ser på saken och de ska återkomma när de har försökt att lösa sitationen.

Vi går och gör stan - hittar ett supermysigt café som vi sätter oss på och sen fortsätter vi att göra stan. Ingen som ringer så jag springer in på Eckerölinjens kontor som ligger på stan och få dem att förstå allvaret i det hela och ber dem att lösa situationen. Vi får göra behandlingarna nästa dag på Havsvidd istället - vilket senare visar sig vara en fantastisk anläggning som jag och de andra med mig såg som ett jättebra byte.

Så vi går tillbaka till hotellet efter en stund och jag lägger mig i badet.

Trerättersmiddag på hotellet med gott vin till. Maten som vi fick var supergod och vinet likaså, vi tar kaffe och avec i hotellbaren och då kommer J och M till vårat hotell, de är oxå på Åland för att fira sin ettårs dag :)

Senare sticker vi till Dino´s och tar ett par drinkar och gör kvällen lite längre.

Upp käka hotellfrukost och sen direkt iväg till Havsvidd - som sagt ett superfint ställe och jag kopplade åter ner och av. När svägerskan börjar med sin behandling sitter jag och mor i bastun och blir varma och har det bra. Sen är det mors tur då sätter jag mig i massagebadet och ser ut över havet och klipporna. Så är det min tur, får chockladmassage med varma stenar och en grymt duktig och målmedveten massör. Hon jobbar så hårt med min högra ryggsida att jag senare knappt kan duscha för att det känns som hon har rivit upp huden på ryggen. Men ack så skönt det känns i mjukdelarna.

Vi äte lunch på stället och sen åker vi till Tjudö Äppelvingård och går runt där och tittar - det är fint väder och det slutar med att vi köper på oss lite vin som vi ska smaka hemma senare.

Vidare därifrån till Kärringsunds stugby och deras restaurang för att inta lite fika och dit kommer senare killarna och även de tar lite fika. Nu börjar resan närma sitt slut. Jag och svägerskan åker till båthusen som ligger vid Vildsafarit och kollar in lite maneter i vattnet bara för att fördriva lite tid tills båten ska gå.

På båten äter vi deras berömda smörgåsbord och njuter av den goda maten!

Nu är resan slut och vi åker för att hämta lilldottern hos hennes farmor och farfar.

Söndag var det fotboll och uppkoppling inför ny vecka :)

//eVis

Kommentarer
Postat av: P

Låter som en underbar helg! Hoppas du får en bra vecka. Själv har jag drabbats av tidernas återfall.. <3 Varför ska det vara såååå svårt att bara gå vidare?? Kram!

2009-09-28 @ 17:42:44
Postat av: eVis eVis

määä åååhh nej - har ni träffats eller? Jag menar eftersom det blev återfall.



Helgen var superduper härlig - :)

2009-09-28 @ 18:35:53
URL: http://evisevis.blogg.se/
Postat av: P

Japp.... :) Hade ju tänkt låte bli.. Men hur lätt är det, på en skala... han är ju söt som socker.. <3

2009-09-30 @ 14:42:45
Postat av: eVis eVis

haha du är ju inte sann ... då poppar ju genast känslan upp igen att han är någon jag känner ... du kan maila mig så behöver inte alla läsa vad vi skriver ;(

2009-09-30 @ 15:07:10
URL: http://evisevis.blogg.se/
Postat av: P

Återkommer via mail om det inte återfallet lugnar sig;) kram:)

2009-10-01 @ 19:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0