Lizzie Miller!!! <3

Läser expressen.se och snubblar över en liten liten artikel i deras flik Hälsa & Skönhet. Denna artikel borde vara på deras första sida med stora rubriker.

Lizzie Miller är 20 år och hade blivit beordrad av sin agentur att banta (trots att hon är plusmodell) ner sina 80 kg som är fördelade på hennes 177 cm!! Hon har ett BMI på 25,5 vilket är på gränsen till överviktig, men fortfarande normalvikt.

Men Lizzie gjorde nåt som alla borde våga - hon klädde av sig och visade sin oretuscherade kropp i tidningen Glamour. Efter det har agenturen ändrat åsikt eftersom just det numret sålde slut i ett nafs.

Så för mig är det fortfarande lika viktigt som alltid att återigen ta upp frågan, hur ska det idealet som media förmedlar egentligen vara och framförallt, ska det verkligen tillåtas att retuschera bilderna på modellerna så att alla unga tjejer får sådana förvridna bilder som de senare försöker efterleva?!

Verkligenheten är ju den att vi ser ut som Lizzi Miller utan retuschering eller operationer!

Vad tycker du?



Foto: Walter Chin


//eVis


Kommentarer
Postat av: p

..håller med dig, jag tycker hon är vacker!!! :)

2009-09-23 @ 19:47:38
Postat av: eVis eVis

Visst är hon vacker ... börjar ärligt tröttna på den sjuka synen som många tonårstjejer har på sina kroppar och det värsta är att jag tror inte att ALLT kommer från media - vi vuxna är ju lika fixerade vi!!



Hur mår du då P ... var längesen sist nu :)

2009-09-23 @ 20:16:52
URL: http://evisevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0