655

oj oj fyra dagar sedan jag skrev sist - håller nog kanske på att tappa suget helt enkelt. Eller så händer det väldigt lite i mitt liv just nu ;)


Fredag Åkte hem till syster yster efter jobbet, hon hade varit hemma en stund och jobbat på som den. Förrätt Bruschetta *mums*. Varmrätt Kyckling och pasta med supergod sås ... sen godis och en hiskilig massa vin till ... snackade och tittade på Let´s Dance ... men mest snacka ... så skönt o få komma bort och göra det ibland utan att ha någon som sitter och lyssnar eller tycker nåt om det vi pratar om. TACK älskade S för en underbar kväll.

Lördag Vaknar upp hos S och ligger kvar i sängen o snackar lite till ^_^ som om vi inte setts på evigheter ... Sen säger hon åt mig att ligga kvar så ska hon fixa frukost ... mums igen !!

Efter att jag lämnat S så åker jag hem o byter om för att göra mig klar för pulkabacken tillsammans med familjen och familjen E. Det blir en kort vistelse i backen sen hem till familjen E, där bjuds det på middag och massor av mer vin :)

Sent sent ska stordottern o H spela cup så vi åker till första matchen som börjar 22:15, o hejjar på. Vi kommer inte hem förrän vid 00:30 och då stupar åtminstone jag i säng.

Söndag vi försöker göra klart stordotterns rum - ställer ner garderoberna för den som vill ha dem i porten. Ingen vill ha dem så vi slänger dem i grovsoporna till sist. Byter byråer och det innebär även att jag får tillfälle att göra rent i akvariet igen - byter vatten och torkar rent glaset.

Vad gjorde du i helgen som var? o vad har du för planer för helgen som kommer?

Jag ska förmodligen åka till landet med lilldottern, bara hon o jag. Hjärtat och stordottern ska på inomhusturnering i Falun och bo på fängelset där *spännande*

//eVis


Kommentarer
Postat av: Lise-Lott

Vad lustigt, för några helger sen var min P i Falun med pingislaget och då bodde dom på fängelset :-) Det såg ganska gulligt ut på bilderna!!



Hoppas ni får en skön helg på landet... och jag lånar gärna din syster nån gång ;-)

2010-02-09 @ 11:07:45
URL: http://minafyravaggar.blogg.se/
Postat av: annika

Hej gumsan, Du e ju i alla fall duktigare på uppdateringar än vad jag e just nu, hihi Hoppas allt e bra med er! Här går allt sin gilla gång och härom dan va min man och köpte 5 årskort på gymet så nu ska vi komma i form vare sej vi vill eller inte han kommer ligga på som en hök om vi inte använder korten han betalt för , hihi Hoppas du får en fin dag nu!!! kram kram

2010-02-09 @ 12:34:53
URL: http://momtofour.blogg.se/
Postat av: P

Hihi..händer lite i ditt liv? :D inte jämfört med mitt..känns lite segt just nu minst sagt. Lite lite drama för min smak.. ;) Men rätt ok ändå. Ta hand om din syster, hon verkar toppen! Ha det bra! Kram P

2010-02-09 @ 20:03:32
Postat av: Anna W

Kan min syster få gå kurs hos din syster? Så kanske jag frå frukost på sängen osv hos syrran också :-)

2010-02-11 @ 00:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0