656

Shit onsdag redan !! Just nu rusar veckorna förbi mig känns det som, tror det är för att hjärtat är hemma så lite mot vad han har varit hitintills. Ja ja han är lycklig och sprudlar riktigt av glädje omän trötthet när han kommer hem. Underbart!!!

Igår satt han o berättade om allt han gör och hur skönt det är - att han är förvånad över hur bra det känns och att han samtidigt blir arg (inte arg men du vet mer irretterad) för att han inte gjort det tidigare.

Lilldottern hade fixat igen att ta sig till träningen själv - ska göra det idag igen! Hon är som värsta bussmarodören numera! Ställer larm på mobilen för att komma ihåg att gå till bussen o allt. Innan ska hon ut med grannhunden Musse och rasta honom så han klarar sig hela dagen. Jag tror att allt detta ansvar som hon fått har gjort så hon växer enormt som person. Vi har inte alls lika många utbrott längre och det kan väl även ha o göra med att vi har varit på Resursteamet och fått guidning (eller som vi säger till tjejerna vi går på föräldrarskola) vilket gjort att hela stämningen hemma är lugnare och bättre. 

Fixade lite filmer inför helgen - jag och lilldottern ska softa ensamma på landet och bara ha det mysigt ...Vi har planerat att ta sparkarna på lördag och ge oss ut på långfärd - ta med picknick och grilla korv på nåt bra ställe. Hoppas det blir fint väder bara  :) fast det klart - spelar ingen roll egentligen, bara det är kallt!!

Längtar riktigt!!

//eVis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0