Helgen!

Fredag -  Let´s Dance med familjen och soft mys i soffan ... ett glas vin och sen snark ...

Lördag -  skön sovmorgon och vaknade helt av mig själv, började genast fundera på kvällen som lilldottern skulle få till sin ära helt och hållet. Tjejmiddag för att fira hennes födelsedag som är på måndag (läs idag). Maten preppareras, lägenheten städas. Lilldottern springer ut med grannen och hennes hund som hon ska börja gå ut med efter skolan och dessutom få betalt för :) sen ringer en klasskompis och frågar om de ska gå ut tillsammans och sälja tulpanabonnemang för klassens resa nästa år.

Sen börjar tjejerna trilla in och det är party för lilldottern - hela dagen kvällen går suveränt bra, alla tjejerna kommer överens och lilldottern får bara ett litet setback när hon tror att hon kan trampa på mig och hjärtat men vi säger ifrån och sen är det inget mer sånt på hela kvällen *såååå skönt* Alla tjejerna sover i vardagsrummet på stora madrassen och i soffan - de somnar runt halvfyra på morgonen och fnittrar in i det sista ...

Söndag - fixar lite frulle, småtjejerna har redan fixat åt sig själv och sitter återigen och fnittrar och leker charader igen. Sen är det dags att få iväg kompisarna för snart kommer släkten. Blir ett lugnt skönt kalas denna söndag oxå - hjärtats farfar är med och han får sin stående whiskey av mig ;)

Mina föräldrar och bror med familj stannar på middag - det spelas Wii (som lilldottern fick i present) och det snackas renoveringar (pappa är snickare) en skön avslutning på veckan och helgen.

Tack alla för att ni gjorde helgen så bra för oss

//eVis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0