Dagen före - igår

Gick bra, det var lugnt och skönt eftersom N fick ett eget rum att spendera sin återhämtning i. Han kommer att göra det på bästa sätt eftersom han har alla som betyder nåt nära sig och han får göra det i lugn och ro i ett eget rum.

Tv, dator och internetuppkoppling på rummet - kan det bli bättre?

Vi träffade narkosläkaren som gick igenom hans fysik för att ha en bra grund för just narkosen - berättade hur de kommer att löpa på med bedövning och smärtlindring efter operationen. Mycket bra och informativt.

Vi träffade även överläkaren som ska genomföra operationen Otte Brosjö - kan var som han sa laddad! ^^ Operationen kommer att ta ca 2-3 timmar så det var kortare tid än vad vi trodde från början. De ska gå igenom allt som N har önskat ändra. Skönt!

N fick middag och det togs ett par rör blod för att de skulle kunna beställa blod inför operationen.

Efter allt praktiskt skulle vi bara spendera tid och vänta på att det blev nattdags. Vi hann se två filmer och ingen av dem var väl egentligen speciellt bra ... återkommer med referat :)

Nu har jag fått prata med N innan han åkte in på bordet och jag vet att han är lugn och att det kommer att gå bra - jag sitter på jobbet och ska ringa inom ett gäng timmar o kolla om han kommit till uppvaket. Blir nog till att hälsa på senare ikväll bara.

//eVis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0